Manchester United'ın forveti Odion Ighalo Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a önerildi!

Galatasaray, Fener bahçe ve Beşiktaş ara transferde forvet takviyesi için çalışmalarını sürdürürken flaş bir isim gündeme geldi.  Manchester United’ta kiralık olarak forma giyen Nijeryalı golcü Odion Ighalo, menajeri tarafından 3 büyük kulübe teklif edildi. Peki, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a önerilen Ighalo kimdir? Merak edilen tüm detayları sizler için derledik...

Giriş Tarihi 25 Ocak 2021, 20:36 Güncelleme 25 Ocak 2021, 22:00
Manchester United’ın forveti Odion Ighalo Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’a önerildi!

İÇİNDEKİLER

İngiliz devi Manchester United'ta kiralık olarak forma giyen Odion Ighalo'nun menajeri tarafından 3 büyük kulübe de teklif edildiği belirlendi. Bonservisi Çin kulübü Shanghai Shenhua'da olan 31 yaşındaki Nijeryalı golcünün kiralık sözleşmesi 31 Ocak'ta sona erecek.


M. UNITED FORMASI İLE 5 GOL
Ighalo'nun yeniden Çin'e dönmek istemediği ve kendisine Avrupa'dan takım bulması için menajerine talimat verdiği öğrenildi. Şu anda piyasada değeri 4 milyon Euro olan tecrübeli yıldız, Manchester United formasıyla 23 maça çıktı ve 5 gol attı.


23 MİLYON EURO'YA ÇİN'E GİTMİŞTİ
Ighalo 2017 yılında Premier Lig kulübü Watford'tan Çin ekibi Yatai'ye 23.3 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. 3 büyüklerin Nijeryalı golcüyle ilgili bir girişim yapıp yapmayacağı merak konusu. Ighalo'nun Shanghai Shenhua ile sözleşmesi 31 Aralık'ta sona erecek.


İSİM: Odion Ighalo

ÜLKE: Nijerya

POZİSYON: Forvet


YAŞ: 31

BOY: 1.81

OYNADIĞI TAKIMLAR: FK Lyn, Udinese, Granada, Cesena, Watford, CC Yatai, Shanghai Shenhua, Manchester United