Son dakika: Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil İstanbul'a geldi

Son dakika transfer haberi... Fenerbahçe taraftarının heyecanla beklediği Mesut Özil için KAP bildirimi geldi. Fenerbahçe, Mesut Özil ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Yıldız oyuncu ve ailesini taşıyan özel uçak Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı. Özil ilk açıklamasında, "Rüya sadece Fenerbahçe için değil, benim için de gerçekleşiyor. Heyecandan ne diyeceğimi bilemiyorum." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 17 Ocak 2021, 18:44 Güncelleme 18 Ocak 2021, 02:15
Son dakika: Fenerbahçe’nin yeni transferi Mesut Özil İstanbul’a geldi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe taraftarının heyecanla beklediği Mesut Özil için KAP bildirimi geldi.

Yıldız oyuncu ve ailesini taşıyan özel uçak Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı.

"RÜYA SADECE FENERBAHÇE İÇİN DEĞİL BENİM İÇİN DE GERÇEKLEŞİYOR"
Havalimanında gazetecilere açıklama yapan Mesut Özil, "Rüya sadece Fenerbahçe için değil, benim için de gerçekleşiyor. Heyecandan ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah, Fenerbahçe taraftarından razı olsun. Her zaman beni destekliyorlar. İnşallah teşekkürlerimi sahada onlara sunabilirim." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE KAP'A BİLDİRDİ
Fenerbahçe, Mesut Özil ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

"GÖRÜŞMELERE BAŞLANMIŞTIR"
Sarı-lacivertli kulüpten KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mesut Özil'in transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Son dakika bilgisine göre, Mesut Özil bu akşam İstanbul'da olacak ve yarınki Ankaragücü maçını Fenerbahçe tribününden seyredecek.

FENERBAHÇE'DEN FLAŞ AÇIKLAMA
Fenerbahçe'den flaş bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Bilgilendirme | Kulübümüz, transfer süreçlerini ilerletmek için Mesut Özil'i İstanbul'a getiriyor. " ifadelerine yer verildi.

"FENERBAHÇE'YE GELECEĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"
Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başlandığını duyurduğu Mesut Özil, "Çok heyecanlıyım, konuşmalarımdan da bellidir ben Fenerbahçeliyim. Türkiye'ye ve Fenerbahçe'ye geleceğim için çok mutluyum." dedi.

Bir televizyon programına canlı bağlanan ve çok heyecanlı olduğunu belirten Mesut, "Çok heyecanlıyım, konuşmalarımdan da bellidir ben Fenerbahçeliyim. Türkiye'ye ve Fenerbahçe'ye geleceğim için çok mutluyum. Allah'a şükür oldu. O yüzden çok mutluyum ve heyecanlıyım. Fenerbahçeli olarak o formayı giymeyi Allah nasip etti. İnşallah da formayı gururla taşıyacağım ve takım için elimden geline yapacağım." ifadelerini kullandı.

"VÜCUT OLARAK FİTİM"
Mesut Özil, form durumuyla ilgili olarak ise "Birinci takımla antrenman yapıyordum, son olarak Almanya'ya uğramıştım, İngiltere'ye döndüğümde de karantina altındaydım. Bayadır maç oynamıyorum ama vücut olarak fitim." şeklinde konuştu.

İMZA TÖRENİ DÜZENLENECEK
Fenerbahçe'nin, yeni transfer Mesut Özil' özel bir imza töreni yapacağı ortaya çıktı. İmza törenin ne zaman yapılacağı henüz netleşmedi.

YILIN TRANSFERİNDE DETAYLAR
Dünya yıldızları arasında gösterilen Mesut Özil transferini KAP'a bildiren Fenerbahçe'de heyecan dorukta.

"3.5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK"
Dünya yıldızları arasında gösterilen Mesut Özil, bu sezonun ikinci yarısında çocukluk hayali olan Fenerbahçe forması giyecek. Mesut Özil transferinin açıklanmasını dört gözle bekleyen Fenerbahçe taraftarlarında heyecan dorukta. Tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayacak ve bunun karşılığında toplam 10 milyon Euro alacak.

ÖZİL'İN SPONSORU
Fenerbahçe'nin kasasından çıkacak 10 milyon Euro'nun dışında Özil'e, Acun Ilıcalı'nın yeni digital platformu sponsor olacak. Oyuncu başka sponsorluk anlaşmalarına da imza atacak ve toplam 7 milyon Euro'yu bulan bir gelire ulaşacak.

İBRAHİM KALIN'DAN ÖZİL PAYLAŞIMI
Fenerbahçe'nin bu gece Mesut Özil'i İstanbul'a getirmesi beklenirken transferle ilgili Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan paylaşım geldi.

İbrahim Kalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''Evine, yurduna hoş geldin sevgili Mesut Özil'' sözlerini kullandı.

Mesut Özil'in sarı lacivert kalplerini kullandığı emojisini alıntılayan İbrahim Kalın'ın attığı bu tweet, kısa sürede büyük ilgi gördü.

FORMA NUMARASI BELLİ OLDU
Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması beklenen Mesut Özil forma numarasını açıkladı. Twitter hesabından paylaşım yapan Mesut Özil Fenerbahçe'de memleketi Zonguldak'ın plakası olan 67 numaralı formayı giyecek.