SON DAKİKA: Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil'in İstanbul'a iniş saati belli oldu!

Son dakika haberine göre; A Spor muhabiri Ahmet Selim, Mesut hakkında, "Mesut'un transfer için belgeler işlemleri devam ediyor. Mesut Özil, yüzde 95 bu akşam İstanbul’a saat 00:15'te İstanbul'a inecek ve yarınki Ankaragücü maçını tribünden seyredecek." dedi. Ayrıca gelen son dakika haberine göre Fenerbahçe'nin, yeni transferi Mesut Özil için özel bir imza töreni yapacağı ortaya çıktı. Öte yandan Özil'in Fenerbahçe'de giyeceği formanın numarası da belli oldu.

Giriş Tarihi 17 Ocak 2021, 16:38 Güncelleme 17 Ocak 2021, 18:20
SON DAKİKA: Fenerbahçe’nin yeni transferi Mesut Özil’in İstanbul’a iniş saati belli oldu!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin, yeni transferi Mesut Özil'in İstanbul'a ne zaman geleceği merak ediliyordu. Mesut Özil'in İstanbul'a geleceğini bilgisini son dakika olarak aktaran A Spor muhabiri Ahmet Selim Kul flaş açıklamalarda bulundu. Son dakika bilgisine göre, Mesut Özil bu akşam İstanbul'da olacak ve yarınki Ankaragücü maçını Fenerbahçe tribününden seyredecek.

ÖZEL BİR İMZA TÖRENİ DÜZENLENECEK

Fenerbahçe'nin, yeni transfer Mesut Özil' özel bir imza töreni yapacağı ortaya çıktı. İmza törenin ne zaman yapılacağı henüz netleşmedi.

"MESUT BU AKŞAM İSTANBUL'DA OLACAK"

Ahmet Selim Kul, "Artık Mesut'la kavuşma kısmı kaldı. Beklentimiz Mesut Özil'in akşam saatlerinde İstanbul' gelmesi bekleniyor. Bu akşam gelmesi çok yüksek ihtimal. Bir yandan işlemler yapılıyor ve belge alışverişi tamamlanıyor. Ama aldığımız bilgilere göre Mesut Özil bu akşam yüzde 95 İstanbul'a gelecek. Mesut Özil'in attığı tweetler sonrası herkesi heyecanlandırdı. Artık sadece resmi açıklamaları bekliyoruz. Mesut Özil, yarınki Ankaragücü maçını ilk kez Fenerbahçe tribününden seyredecek." dedi.

MESUT ÖZİL FENERBAHÇE'DE! İŞTE YILIN TRANSFERİNDE DETAYLAR

Dünya yıldızları arasında gösterilen Mesut Özil transferini resmen açıklamaya hazırlanan Fenerbahçe'de heyecan dorukta. Uzun süredir Fenerbahçe'nin takıma katmak istediği yetenekli futbolcu Mesut Özil ile her konuda anlaştığı açıklandı. Mesut Özil'in bu gece saat 00:15'te İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

FENERBAHÇE HEYECAN DORUKTA! MESUT ÖZİL NE KADAR ALACAK?

Dünya yıldızları arasında gösterilen Mesut Özil, bu sezonun ikinci yarısında çocukluk hayali olan Fenerbahçe forması giyecek. Mesut Özil transferinin açıklanmasını dört gözle bekleyen Fenerbahçe taraftarlarında heyecan dorukta. Tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayacak ve bunun karşılığında toplam 10 milyon Euro alacak.

MESUT ÖZİL'İN SPONSORU...

Fenerbahçe'nin kasasından çıkacak 10 milyon Euro'nun dışında Özil'e, Acun Ilıcalı'nın yeni digital platformu sponsor olacak. Oyuncu başka sponsorluk anlaşmalarına da imza atacak ve toplam 7 milyon Euro'yu bulan bir gelire ulaşacak.

İBRAHİM KALIN'DAN ÖZİL PAYLAŞIMI
Fenerbahçe'nin bu gece Mesut Özil'i İstanbul'a getirmesi beklenirken transferle ilgili Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan paylaşım geldi.

İbrahim Kalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''Evine, yurduna hoş geldin sevgili Mesut Özil'' sözlerini kullandı.

Mesut Özil'in sarı lacivert kalplerini kullandığı emojisini alıntılayan İbrahim Kalın'ın attığı bu tweet, kısa sürede büyük ilgi gördü.

FORMA NUMARASI BELLİ OLDU
Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması beklenen Mesut Özil forma numarasını açıkladı. Twitter hesabından paylaşım yapan Mesut Özil Fenerbahçe'de memleketi Zonguldak'ın plakası olan 67 numaralı formayı giyecek.