Kanarya evinde Alanya’yı yendi! 3’te 3 yaparak Süper Lig’de ikinci sıraya yükseldi

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Sinan Gümüş ve Pelkas kaydetti. Alanyaspor'un tek golü de Babacar'dan geldi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ocak 2021 Güncelleme 08 Ocak 2021, 06:59
Kanarya evinde Alanya’yı yendi! 3’te 3 yaparak Süper Lig’de ikinci sıraya yükseldi

İÇİNDEKİLER

Fener 3'te 3 yaptı... Sarı-Lacivertliler ligin en flaş takımlarından Alanyasyor'u Kadıköy'de 2-1 yenerek üst üste 3. galibiyetini aldı. Kanarya böylece ligde 2. sıraya çıktı. 12. dakikada Sinan Gümüş'ün orta şut karışımı vuruşu ağlarla buluştu: 1-0.

ALTAY'DAN MÜTHİŞ KURTARIŞ


45+1. dakikada ani gelişen Fenerbahçe atağında Thiam'ın plase vuruşunda top yan ağlarda kaldı. 45+3. dakikada Efecan'ın vuruşunu kaleci Altay müthiş çıkardı.

VALENCİA PENALTIYI KAÇIRDI


65'te Fenerbahçe penaltı kazandı. Valencia'nın penaltısını Marafona kurtardı. 69. dakikada sahneye Pelkas çıktı. Yunan yıldız şık bir plase ile skoru 2-0 yaptı.

FERDİ'NİN ŞUTU DİREKTE!


81'de Babacar penaltıdan farkı 1'e indirdi: 2-1. 87'de Babacar'ın bomboş kafa vuruşu Altay'ın üzerine gitti. 90+4'te Ferdi'nin şutu direkten döndü ve maç 2-1 bitti.

VALENCİA'NIN HAREKETİ TARTIŞMA YARATTI!


Maçın ilk yarısında Fenerbahçeli Enner Valencia çıkan tartışmayı ayırmaya çalışan hakem Halil Umut Meler'i eliyle itti. Meler bu hareket sonrasında kart göstermedi. Bazı eski hakemler ise kırmızı kart çıkması gerektiğini belirtti.