Beşiktaş'ta Mandzukic heyecanı! Taraflar masaya oturdu

Lider Beşiktaş transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda forvet arayışlarına başlayan Siyah-Beyazlılar’da Mario Mandzukic sesleri yükseliyor. Yalçın’ın Rize maçı sonrası “İlgileniyoruz” dediği Hırvat golcüye yapılan teklifin ayrıntıları ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ocak 2021 Güncelleme 08 Ocak 2021, 06:59
Beşiktaş’ta Mandzukic heyecanı! Taraflar masaya oturdu

İÇİNDEKİLER

Lider Beşiktaş transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda forvet arayışlarına başlayan Siyah-Beyazlılar'da Mario Mandzukic sesleri yükseliyor. Yalçın'ın Rize maçı sonrası "İlgileniyoruz" dediği Hırvat golcüye yapılan teklifin ayrıntıları ortaya çıktı.

ARADA 2 MİLYON EURO VAR


Alının bilgilere göre Beşiktaş yönetimi, Mandzukic'e 1.5 sezon için 3 milyon Euro garanti ücret ve toplam 1 milyon Euro şampiyonluk bonusu teklif etti. Tecrübeli yıldızın ise 6 milyon Euro garanti ücret talep ettiği belirlendi.

EN İYİ TEKLİF BEŞİKTAŞ'IN


Bonservisi elinde olan Mandzukic'le pazarlıklar kıran kırana devam ediyor. Hırvat forvete yapılan en iyi teklifin Beşiktaş'ın olduğu da ifade edildi. Tecrübeli golcüye 2 Bundesliga ve 1 Serie A kulübünün ilgi gösterdiği belirtiliyor.