1.Lig’de 2 maç var (Yurttan ve dünyadan spor gündemi)

TFF 1.Lig’de bugün iki erteleme maçı oynanacak. Saat 16.00’da başlayacak maçta Ankaraspor, Adanaspor’u ağırlayacak. 19.00’da ise İstanbulspor ve Balıkesirspor karşılaşacak. İşte yurttan ve dünyadan spor gündemi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ocak 2021 Güncelleme 07 Ocak 2021, 06:57
1.Lig’de 2 maç var Yurttan ve dünyadan spor gündemi

İÇİNDEKİLER

TFF 1.Lig'de bugün iki erteleme maçı oynanacak. Saat 16.00'da başlayacak maçta Ankaraspor, Adanaspor'u ağırlayacak. 19.00'da ise İstanbulspor ve Balıkesirspor karşılaşacak.

SEPİL İSTİFA ETTİ


Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Kulüpler Birliği Başkanlığı görevinden istifa etti. Kulüpler Birliği'nin yeni başkanının en kısa süre içerisinde seçilmesi bekleniyor.

MERİH'E DEV TALİP


Juventus forması giyen milil futbolcumuz Merih Demiral'ı İngiliz devi Liverpool'un istediği iddia edildi. Liverpool'un Merih için 50 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öne sürüldü.

DRİNKWATER K.PAŞA'DA


Kasımpaşa, Chelsea'nin İngiliz orta saha oyuncusu Danny Drinkwater'ı sezon sonuna kadar kiraladı. Drinkwater, kısa süre içinde İstanbul'a gelerek resmi imzayı atacak.

OSAYİ'DEN FLAŞ HAMLE


Fener'in transferi için uğraştığı bir diğer isim QPR'lı Samuel Osayi dün Sarı-Lacivertliler'i Instagram'dan takip etmeye başladı. Bunun üzerine transferin bittiği yorumları yapılırken, giyen İngiliz kanat oyuncusu, kısa süre içinde Fener'i takibi bıraktı.

3 OYUNCUYA TAKIM ARANIYOR


Devre arasında büyük bir transfer operasyonuna imza atmaya hazırlanan F.Bahçe; Cisse, Ademi, ve Thiam'a kulüp arıyor. Cisse, K.Gümrük'e önerildi.

G.BİRLİĞİ MESAİSİ BAŞLADI


Konya'ya yenilen G.Saray Pazar günü oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına dün başladı. Konya maçında forma giyen futbolcular yenilenme çalışması yaptı.

ASLAN'DA ZAZA SÜRPRİZİ


Galatasaray için İtalya'dan sürpriz golcü iddiası. Sky Sports'ta yer alan haberde Falcao'nun bitmek bilmeyen sakatlıkları sebebiyle forvet arayışı içinde olan Sarı-Kırmızılılar'ın Torino forması giyen Simone Zaza'yı kadrosuna katmak istediği belirtildi. 29 yaşındaki golcü için Torino'ya kiralama teklifi yapıldığı ve temasların sürdüğü ifade edilirken, Zaza'ya Bologna ve Benevento'nun da talip olduğu öğrenildi.

GALATASARAY GERİ DÖNEMİYOR


Aslan bu sezon geriye düştüğü Alanyaspor, Kasımpaşa, Karagümrük ve Konyaspor maçlarının hiçbirinden galip gelmeyi başaramadı. 4 maçta da puan kaybı yaşadı.

ONYEKURU HAZIR KITA


Cimbom'un devre arası transferindeki ilk hedefi olan eski futbolcusu Henry Onyekuru, Galatasaray'ın Monaco ile anlaşmasını bekliyor. Nijeryalı kanat oyuncusu gelen diğer teklifleri Sarı-Kırmızılı kulübe transfer olmak istediğini söyleyerek reddediyor.

FALCAO'DA YIRTIK VAR


Galatasaray, Antalyaspor maçında sakatlanan Falcao'nun sağ üst adale grubunda kısmi yırtık ve kanama tespit edildiğini açıkladı. Falcao'nun tedavisine başlandı.

FENER'İN RAKİBİ ALANYA


Süper Lig'deki son 2 maçını kazanan Fenerbahçe, bugün saat 19.00'da Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek. Maçta hakem Halil Umut Melek düdük çalacak. Fener'de sakat olan Tolga ve Perotti bugün forma giyemeyecek. Sarı-Lacivertliler, 3'te 3 yaparak zirve yürüyüşünü sürdürmek istiyor.

BAŞAKŞEHİR 3 PUANI HATIRLADI


Süper Lig'in 17. haftasında Medipol Başakşehir, evinde konuk ettiği BB Erzurumspor'u 1-0, mağlup etti. Ligde son 7 maçın 4'ünü kaybeden 3'ünde sahadan beraberlikle ayrılan Medipol Başakşehir, 7 maç aradan sonra 3 puanı kazanmış oldu. Maçın tek golü ilk yarıda geldi. 40. dakikada Edin Visca'nın sağ taraftan kullandığı kornerde meşin yuvarlak sağ çaprazdaki Epureanu'nun önünde kaldı. Bu oyuncun sert vuruşunda kaleci Farnolle'den dönen topu kale önünde Gulbrandsen kafa ile ağlara yolladı: 1-0.

KAYSERİ'YE HAYAT ÖPÜCÜĞÜ


Süper Lig'in 17. haftasında Hes Kablo Kayserispor, deplasmanda Yukatel Denizlispor'u 1-0 yendi. 21. dakikada Lennon'un sol çaprazdan yaptığı ortada Pedro Henrique, çektiği şutla topu ağlara gönderdi: 0-1. Bu üstünlüğünü korumayı başaran Kayseri önemli bir galibiyete imza attı.

GENÇLER'DEN FARKLI TARİFE


Gençlerbirliği, Hatay'ı Motta'nın (2 penaltı) ve Sio'nun golleriyle 3-1 yendi. Hatay'da kaleci Münir 43'te kırmızı gördü.

SON GÜLEN ANTALYA


Antalya, geriden gelip K.Gümrük'ü Hakan, Gökdeniz ve Eren'in golleriyle 3-1 yendi. Balkovec'in sayısı K.Gümrük'e yetmedi.

PEREZ DE BİTTİ BİTİYOR


Fırtına, River Plate'in 34 yaşındaki yıldızı Enzo Perez için oldukça ısrarcı. Yapılan görüşmelerde büyük ilerleme kaydedildiği öğrenildi.

DİABATE DENİZLİ İLE GÖRÜŞÜYOR


Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan futbolculardan Diabate Denizlispor ile görüşüyor. Bilal Başacıkoğlu ise Malatya ile anlaştı.

DAKAR RALLİSİ'NDE AL-ATTİYAH'TAN 3. ZAFER


Dakar Rallisi'nde yarışın 4. gününde de bitiş çizgisine en iyi derece ile gelen Red Bull sporcusu Nasser Al-Attiyah oldu. Bir diğer Red Bull sporcusu Peterhansel ise genel klasmandaki liderliğini korudu.

BURSASPOR'UN KAMP PROGRAMI BELLİ OLDU


TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'un kamp programı netleşti. Yeşil-beyazlılar, 13 Ocak Çarşamba günü Antalya'ya gidecek ve 10 günlük bir kamp gerçekleştirecek. Bursaspor kampın ardından A.Demirspor maçını oynamak için Bursa'ya gelmeden Adana'ya geçecek.

GAZİANTEP FK'DA SİVASSPOR MAÇI ÖNCESİ 6 EKSİK VAR


Gaziantep'te, Süper Lig'in 18. haftasında Demir Grup Sivasspor'a konuk olacağı maçta cezalı Alin Tosca ve Junior Morais ile birlikte sakatlıkları bulunan Kana Bıyık, Andre Sousa, Dicko ve Maxim forma giyemeyecek.