Diego Costa ile ilgili perde arkasında çok çarpıcı bir detay ortaya çıktı! "En iyi seçenek İstanbul"

Atletıco Madrid ile sözleşmesini fesheden Diego Costa’nın ismi bir süredir Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılıyor. İspanyol yıldızın transferi konusunda flaş bir ayrıntı ortaya çıktı. Atletico’nun Costa ile yolları ayırırken sözleşmeye tazminat maddesi koyduğu öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ocak 2021 Güncelleme 01 Ocak 2021, 07:00
Diego Costa ile ilgili perde arkasında çok çarpıcı bir detay ortaya çıktı! En iyi seçenek İstanbul

İÇİNDEKİLER

Atletıco Madrid ile sözleşmesini fesheden Diego Costa'nın ismi bir süredir Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılıyor. İspanyol yıldızın transferi konusunda flaş bir ayrıntı ortaya çıktı. Atletico'nun Costa ile yolları ayırırken sözleşmeye tazminat maddesi koyduğu öğrenildi.

LA LİGA DEFTERİ KAPANDI


Alınan bilgilere göre 32 yaşındaki forvet eğer bir İspanyol kulübüne giderse 15 milyon Euro tazminat ödemek zorunda kalacak. Bu nedenle Costa'ya La Liga yolu kapanmış durumda.

ROTASI TÜRKİYE'YE DÖNDÜ


Aynı şekilde yıldız futbolcu A.Madrid'in Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea'ye gitmesi halinde de tazminat ödeyecek. Bu nedenle İspanyol yıldızın rotası Türkiye'ye döndü.

BİZZAT GÖRÜŞÜP TEKLİF ETTİ!


Diego Costa'nın menajerinin hem yüksek maaş beklentisi hem de tazminat tehlikesi olmadığı için Galatasaray ve Fenerbahçe ile temasa geçip bizzat teklifte bulunduğu öğrenildi.