Diego Costa Aslan mı oluyor? Galatasaray taraftarını heyecanlandıran paylaşım!

Son dakika haberi... İspanyol devi Atletico Madrid'le sözleşmesini fesheden ve birçok Avrupa kulübünün transfer listesinde yer alan Diego Costa için Galatasaray'a transfer olacağına dair iddialar ortaya atıldı. ESPN muhabirinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.

Giriş Tarihi 31 Aralık 2020, 01:51 Güncelleme 31 Aralık 2020, 05:46
Diego Costa Aslan mı oluyor? Galatasaray taraftarını heyecanlandıran paylaşım!

İÇİNDEKİLER

İspanyol devi Atletico Madrid'le sözleşmesini fesheden ve birçok Avrupa kulübünün transfer listesinde yer alan Diego Costa için Galatasaray'a transfer olacağına dair iddialar ortaya atıldı.

İlk yarıyı lider olarak tamamlamak isteyen sarı-kırmızılılar Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürürken, 5 Ocak'ta başlayacak olan transfer tescil dönemi için de kolları sıvamış durumda.

COSTA GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDE
Transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala, birçok yıldız oyuncunun ismi Galatasaray için anılmaya devam ederken, son günlerde taraftarı en çok heyecanlandıran isim şüphesiz İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'in sözleşmesini feshettiğini duyurduğu dünyaca ünlü İspanyol forvet Diego Costa olmuştu.

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen, ancak takıma katıldığı günden bu yana sakatlıklar boğuşan ve beklentilerin çok altında kalan Radamel Falcao'yu takımdan göndereceği yönünde haberler çıkan sarı-kırmızılılar için Diego Costa transfer yazılıp çizilirken, dünyaca ünlü spor kanalı ESPN'in muhabirlerinden Stefano Fusaro sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla bu gelişmeyi doğruladı.

TARAFTARI HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM
Stefano Fusaro Galatasaray resmi hesabını etiketleyerek, Diego Costa yazıp kum saati emojisi ekledi ve bu transferin gerçekleşmesini beklediğine dair tweeti sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alırken, sarı-kırmızılı taraftarların bu transfere dair beklentileri de arttı.

İşte Galatasaray taraftarını heyecanlandıran paylaşım: