İlk adımını attı! Belhanda o rakama' Galatasaray'da kalırım' dedi!

Ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da iç transfer görüşmeleri de başladı. Takımdaki geleceği merak edilen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Belhanda'nın ayrılıp ayrılmayacağı belirsizliğini korurken oyuncunun menajeri ve Galatasaray yönetimi arasında ilk görüşme gerçekleşti. İşte detaylar....

Giriş Tarihi 29 Aralık 2020, 15:10 Güncelleme 29 Aralık 2020, 15:10
İlk adımını attı! Belhanda o rakama’ Galatasaray’da kalırım’ dedi!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da iç transfer görüşmeleri de başladı. Feghouli ile birlikte indirim yapmak istemeyen Belhanda, Galatasaray'da kalmak için ilk adımı attı. Ancak yönetim ve teknik heyet kalması konusunda henüz net bir karar vermiş değil...

İlk olarak sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcu Younes Belhanda'nın menajeri, yöneticilerle bir araya geldi.

William D'Avila'nın, Belhanda'nın sözleşmesi hakkında düşüncelerini sorduğu ve "Sizin kararınıza göre görüşmeler yapmaya başlayacağım. Belhanda önemli bir futbolcu ve Galatasaray'da kalmak istiyor. Siz de istiyorsanız anlaşmamızı yenileyebiliriz" dedi.

D'Avila, Belhanda'nın yeni sözleşme imzalamak için maaşının yüzde 20 feda etmeye hazır olduğunu da iletti.

Hali hazırda garanti para olarak 3.3 milyon Euro alan Faslı oyuncunun 2.6 milyon Euro'ya imza atmaya hazır olduğu ifade edildi.

Galatasaray'ın Belhanda'ya 1.5 milyon Euro ücret önermeyi düşündüğü ve bu nedenle taraflar arasında önemli bir fark bulunduğu bildirildi.

Görüşmelerin devam edeceği ve orta yol aranacağı da gelen bilgiler arasında...