Beşiktaş 4-0 Erzurumspor | MAÇ SONUCU

Son dakika haberi... Beşiktaş, Süper Lig'in 13. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk etti.. Karşılaşmayı Beşiktaş 4-0 kazandı. Beşiktaş'ın golleri Aboubakar (2), Vida ve Nkoudou'dan geldi.

Giriş Tarihi 20 Aralık 2020, 18:01 Güncelleme 20 Aralık 2020, 21:13
Beşiktaş 4-0 Erzurumspor | MAÇ SONUCU

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi... Beşiktaş, Süper Lig'in 13. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk etti.. Karşılaşmayı Beşiktaş 4-0 kazandı.

Beşiktaş'ın golleri Aboubakar (2), Vida ve Nkoudou'dan geldi.

TAKIMLARIN PUANLARI
Beşiktaş, Süper Lig'de 7 galibiyet bir beraberlik ve 4 yenilgi alırken 22 puan topladı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 yenilgiyle 9 puan elde etti.

MAÇTAN DAKİKALAR
13. dakikada Welinton'un geri pasında Ersin topu uzaklaştırmadı. Obertan'ın önünde kalan topa sert vurdu kaleci Ersin kontrol etti.

19. dakikada Ghezzal'ın pasında Mensah topa dokundu ve meşin yuvarlak Aboubakar'ın önünde kaldı. Bu futbolcunun uzak direğe vuruşunda kaleci topu kornere çeldi.

20. dakikada Beşiktaş'ın kullandığı korner atışında Donald'ın ters vuruşunda top direğin dibinden kornere çıktı.

22. dakikada N'Koudou'nun arka direğe kestiği ortaya Aboubakar ve Welinton hareketlendi. Ancak iki futbolcu da topa dokunamayınca, meşin yuvarlar direğin yanında auta çıktı.

41. dakikada Ersin kısa düşen pasında araya Donal girdi ve pasını Ricardo Gomes'e çıkardı. Gomes'in ceza sahası dışından çektiği sert şutunda Ersin topu oyun içine çeldi. Dönen topla buluşan Ömer'in ceza sahası içinde çektiği şut ise taca çıktı.

İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARI
53'üncü dakikada Gomes'in pasıyla topla buluşan Muhammed, ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı ancak zayıf şut Ersin Destanoğlu'nda kaldı.

57'nci dakikada Beşiktaş penaltı kazandı. Sağ kanattan bindiren Necip Uysal, ceza sahasına girdi ve ortasını yaptığı sırada Ömer Şişmanoğlu'nun müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Meler, penaltı noktasını gösterdi.

59'uncu dakikada topun başına geçen Aboubakar, topu ağlara gönderdi: 1-0.

63'üncü dakikada Beşiktaş, Aboubakar ile kontra atağa çıktı. Bu oyuncunun pasıyla savunma arkasına sarkan Mensah, topu ceza sahasına kadar sürdü ve sonrasında N'Koudou'ya "al da at" pası verdi. N'Koudou topu boş ağlara göndererek farkı 2'ye çıkarttı: 2-0.

69'uncu dakikada Ghezzal'ın sağ kanattan içeri kestiği ortaya ön direkte şık bir dokunuş yapan Vida, ağları sarstı: 3-0.

71'inci dakikada hızlı paslarla rakip ceza sahasına giren Beşiktaş'ta Atiba'nın pasıyla penaltı noktasına yakın bir bölgeden topa vuran Aboubakar, bir kez daha meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 4-0.

Karşılaşmanın kalan bölümünde gol sesi çıkmadı ve Beşiktaş, sahasında BB Erzurumspor'u 4-0 mağlup etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN