Fenerbahçe'ye 7.5 milyon euro’luk Max Kruse şoku

Fenerbahçe'ye Max Kruse şoku. Alman basını, geçen sezon alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Fenerbahçe ile olan sözleşmesini fesheden Kruse’nin FIFA’da Sarı-Lacivertliler’e karşı açtığı tazminat davasını kazandığını yazdı. Buna göre Alman futbolcuya tam 7.5 milyon Euro tazminat ödeneceği duyruldu. Yıl sonuna kadar bu karara itiraz etme şansı bulunan Fenerbahçe’nin bu hakkını kullanacağı öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Aralık 2020 Güncelleme 17 Aralık 2020, 06:56
Fenerbahçe’ye 7.5 milyon euro’luk Max Kruse şoku

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'ye Max Kruse şoku. Alman basını, geçen sezon alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Fenerbahçe ile olan sözleşmesini fesheden Kruse'nin FIFA'da Sarı-Lacivertliler'e karşı açtığı tazminat davasını kazandığını yazdı.

Buna göre Alman futbolcuya tam 7.5 milyon Euro tazminat ödeneceği duyruldu. Yıl sonuna kadar bu karara itiraz etme şansı bulunan Fenerbahçe'nin bu hakkını kullanacağı öğrenildi.

İTİRAZ HAZIRLIKLARI BAŞLADI


Fenerbahçe'de Max Kruse lehine çıkan tazminat kararı sonrası itiraz hazırlıklarının başladığı öğrenildi. Ancak FIFA'nın alacaklarla ilgili konularda oyuncudan yana taraf olması Sarı-Lacivertliler'in bu konuda işini bir hayli zora sokuyor.