Fenerbahçelileri isyan ettiren Ali Palabıyık'tan ilginç rekor!

Süper Lig'de dün oynanan Denizlispor-Fenerbahçe maçında ilginç anlar yaşandı. Hakem Ali Palabıyık maçın 54. dakikasında Serdar Aziz'e üst üste iki kırmızı kart gösterdi. Bu kartla birlikte Ali Palabıyık'ın Süper Lig'de 13 kırmızı kart ile en çok kırmızı gösterdiği takım Fenerbahçe olurken, Serdar Aziz de 8 kırmızı kart ile en çok kırmızı gören futbolcu oldu.

Giriş Tarihi 07 Aralık 2020, 09:49 Güncelleme 07 Aralık 2020, 09:53
Fenerbahçelileri isyan ettiren Ali Palabıyık’tan ilginç rekor!

İÇİNDEKİLER

2007-08 sezonundan bu yana Süper Lig'de en fazla kırmızı kart cezası alan oyuncu olan Serdar, "Asla ağzımdan kötü bir şey çıkmadı. Hakaretvari bir kelime kullanmadım" dedi.

F.Bahçe'nin Denizli'yi 2-0 yendiği maçın 54. dakikasında peş peşe iki sarı kart görerek oyun dışı kalan Serdar Aziz, ilginç bir rekora imza attı.

Toplam 8. defa kırmızı kart gören Serdar, 2007-08 sezonundan bu yana Süper Lig'de en fazla oyundan atılan futbolcu oldu. Gördüğü ilk sarı kart için konuşan Serdar, "Asla ağzımdan kötü bir şey çıkmadı. Hakeme sadece 'Top yüzümden koluma sekti' dedim. Kameralar beni çekiyordu, tüm dediklerim ekrana yansıdı zaten. Asla hakaretvari bir kelime kullanmadım" dedi.

ALi PALABIYIK EN ÇOK FENERBAHÇE'DEN OYUNCU ATTI
Denizli-Fenerbahçe karşılaşmasının hakemi Ali Palabıyık, kariyerinde 13 kart ile en çok kırmızıyı Fenerbahçe'ye gösterdi.