Savunmada sorun yaşayan Fenerbahçe devre arasında stoper almaya karar verdi! Hedefte Juan Jesus var

Sezon başında savunmadaki sıkıntıları çözmesi için alınan Mauricio Lemos ve Marcel Tisserand’tan şu ana kadar beklediği verimi alamayan Fenerbahçe’den sürpriz bir hamle geldi. Erol Bulut ve Emre Belözoğlu’nun yaptığı son görüşmeden “Ocak’ta stoper alalım” kararı çıktığı öğrenildi.

Giriş Tarihi:
Savunmada sorun yaşayan Fenerbahçe devre arasında stoper almaya karar verdi! Hedefte Juan Jesus var

Sezon başında savunmadaki sıkıntıları çözmesi için alınan Mauricio Lemos ve Marcel Tisserand'tan şu ana kadar beklediği verimi alamayan Fenerbahçe'den sürpriz bir hamle geldi. Erol Bulut ve Emre Belözoğlu'nun yaptığı son görüşmeden "Ocak'ta stoper alalım" kararı çıktığı öğrenildi.

İSİMLER DEĞERLENDİRİLDİ


Erol Bulut ve Belözoğlu'nun listedeki isimleri değerlendirmeye aldığı ve Juan Jesus'u ilk sıraya yazdığı öğrenildi. Brezilyalı stoper sezon başında da uzun bir süre gündemde kalmıştı.

ARTIK AYRILIĞA SICAK BAKIYOR


Roma ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jesus şu ana kadar Serie A'da sadece iki maçta 89 dakika forma giydi. 29 yaşındaki Sambacı'nın artık ayrılığa sıcak baktığı belirlendi.

KISA SÜREDE GÖRÜŞÜLECEK


Fenerbahçe yönetiminin önümüzdeki günlerde İtalyan kulübü ile masaya oturacağı ifade edildi. Juan Jesus daha önce İtalya'da Inter ve Brezilya'da Internacional forması da giymişti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.