Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Atiba Hutchinson'a açık davet!

Başkan Ahmet Nur Çebi’den açık çağrı. Beşiktaş Başkanı Fotomaç Gazetesi’nin düzenlediği ‘Süper Lig’in En İyileri’ ödül törenine katıldı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi gecede Kanadalı yıldız Atiba Hutchinson için, “Ne zaman isterse kontratını imzalayıp bize getirir ve sözleşmesini uzatır. O bunu fazlasıyla hak etti. Her bakımdan mükemmel bir yıldız” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Aralık 2020 Güncelleme 04 Aralık 2020, 07:01
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den Atiba Hutchinson’a açık davet!

İÇİNDEKİLER

Başkan Ahmet Nur Çebi'den açık çağrı. Beşiktaş Başkanı Fotomaç Gazetesi'nin düzenlediği 'Süper Lig'in En İyileri' ödül törenine katıldı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi gecede Kanadalı yıldız Atiba Hutchinson için, "Ne zaman isterse kontratını imzalayıp bize getirir ve sözleşmesini uzatır. O bunu fazlasıyla hak etti. Her bakımdan mükemmel bir yıldız" dedi.

DORUKHAN YÜZDE 90 KALACAK
Bu arada TRT Spor'a konuşan Başkan Çebi, Dorukhan'la ilgili olarak, "Yüzde 90 anlaşmaya vardık. Ben gideceğini düşünmüyorum. İmza atıldığında bu işler biter" dedi.

KONTRATI GETİRSİN İMZALARIZ


Sergen Yalçın'ın durumuna da değinen Çebi, "Sergen hoca kontratı getirsin imzalarız. Sergen hoca ayrılmak istemediği sürece taraftarın gönlünde, başkanın yanındadır" dedi.

ATIBA'YA ÖDÜLÜ ÇEBİ VERDİ

FOTOMAÇ Gazetesi tarafından yılın jokeri seçilen Atiba Hutchinson ödülünü Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin elinden aldı.