Galatasaray Henry Onyekuru'yu 3. kez transfer ediyor: TAKVİM, Monaco’ya yapılacak teklifi açıklıyor

Dün Onyekuru’nun menajeri William D’Avila ile bir araya gelen yönetim ilk resmi adımı attı. Galatasaray, Monaco'ya da 1.5 yıllık kiralama ve zorunlu satın alma opsiyonu teklifi yapacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Aralık 2020 Güncelleme 02 Aralık 2020, 06:59
Galatasaray Henry Onyekuru’yu 3. kez transfer ediyor: TAKVİM, Monaco’ya yapılacak teklifi açıklıyor

İÇİNDEKİLER



Cimbom, Henry Onyekuru'yu 3. kez transfer ediyor! Sarı- Kırmızılılar, Monaco formasını giyen, büyük gözdesi için yeniden kolları sıvadı. Yönetim, teknik patron Fatih Terim'in sezonun ikinci yarısında mutlaka kadrosunda görmek istediği Nijeryalı futbolcu konusunda dün ilk resmi adımı attı. Menajer William D'Avila ile İstanbul'da görüşme yapıldı.


KESİN OLARAK AYRILIK KARARI ALDI
Kritik zirve sonrası Radyospor'a konuşan D'Avila, "Henry kesin olarak, Ocak'ta Monaco'dan ayrılacak. Kulüple de bu konuyu konuştuk. Galatasaray elbette ki seçeneklerin başında geliyor" dedi. TAKVİM, Sarı-Kırmızılılar'ın Monaco'ya yapacağı teklifin detaylarına da ulaştı.


FFP KISKACINDAN KURTULUYOR!
Bu sezonun sonunda Finansal Fair Play kıskacından büyük ölçüde kurtulacak olan Galatasaray yönetimi, Fransız kulübüne zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama önerisini sunacak. Kiralama teklifinin de yarım sezon ya da 1.5 sezon olacağı gelen bilgiler arasında.

KADRO DIŞI BIRAKILDI
Monaco'da aradığını bir türlü aradığını bulamayan Henry Onyekuru'nun kadro dışı bırakıldığı öne sürülüyor.