‘Uyuyan dev’ Avcı ile uyandı! Trabzonspor kendine geldi...

Trabzonspor, çiçeği burnunda teknik direktörü Abdullah Avcı ile birlikte üzerindeki ölü toprağı attı. Sergilenen futbol karşısında bordo-mavili taraftar yeniden umutlandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Kasım 2020 Güncelleme 29 Kasım 2020, 07:04
‘Uyuyan dev’ Avcı ile uyandı! Trabzonspor kendine geldi...

İÇİNDEKİLER



Trabzonspor Teknik Direktör Abdullah Avcı ile adeta bambaşka bir kimliğe büründü. Tecrübeli teknik adam ile iki lig maçını da gol yemeden kazanan Trabzonspor taraftarını yeniden umutlandırdı... Karadeniz Fırtınası Süper Lig'de en son 24 hafta önce iki maç üst üste gol yememişti.


İKİ HAFTADA AYNI PUANI TOPLADI!
İlk 8 haftada kalesinde 15 gol gören Trabzonspor'un son iki maçtaki takım savunması gözle görülür şekilde düzeldi. Fırtına ilk 8 haftada elde ettiği 6 puanı son iki haftada topladı.

YEREL GAZETELERDE BÜYÜK COŞKU
Yerel gazeteler Trabzon'un galibiyetine geniş yer ayırdı. Karadeniz Gazetesi, "Teker teker Avlıyoruz" başlığını attı. Taka ise, "Trabzon'um senin yerin zirvelerdir" manşetin kullandı.


Trabzonspor, ligde son olarak Ankaragücü'nü Baker'ın golüyle yıktı.

AFOBE KENDİNİ ANALİZ ETTİ
Trabzonspor'un golcüsü Afobe, A.Gücü maçından sonra cep telefonundan karşılaşmanın özetini açarak Baker ile kendini analiz etti.


GÖRDÜĞÜM KARTIN HİÇBİR İZAHI YOK!
Trabzonspor kaptanı Pereira, Ankaragücü maçında itirazdan gördüğü iki sarı kartın ardından yediği kırmızı kart için özür diledi. Portekizli oyuncu, "Kırmızı kartın izahı yok" diye konuştu.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN