THY Euroleague'de Fenerbahçe Beko evinde Valencia Basket'e mağlup oldu!

Türk Hava Yolları (THY) Euroleague'de heyecan tüm hızıyla sürdü. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, İspanyol takımı Valencia Basket ile karşı karşıya geldi. Mücadele Valencia Basket'in 86-90'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Giriş Tarihi 27 Kasım 2020, 23:44 Güncelleme 27 Kasım 2020, 23:56
THY Euroleague’de Fenerbahçe Beko evinde Valencia Basket’e mağlup oldu!

İÇİNDEKİLER


THY Euroleague 11. hafta maçında temsilcilerimizden Fenerbahçe sahasında Valencia'yı ağırladı. Mücadele 90-86 Valencia üstünlüğüyle sona erdi.

EuroLeague'de son 3 maçında sırasıyla Barcelona, Baskonia ve Real Madrid deplasmanlarından galibiyet çıkaramayan Fenerbahçe, Valencia yenilgisiyle İspanyollara karşı üst üste 4. yenilgisini aldı.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe Beko, EuroLeague'de 11. maçında 7. yenilgisini aldı. 10 maça çıkan Valencia ise 7. galibiyetine ulaştı.

MAÇ SONUCU: Fenerbahçe Beko 86-90 Valencia Basket

3. Periyot sonucu: Fenerbahçe Beko 64-59 Valencia Basket

İlk yarı sonucu: Fenerbahçe Beko 43-33 Valencia Basket

1. Periyot sonucu: Fenerbahçe Beko 17-16 Valencia Basket



BAKAN KASAPOĞLU TRİBÜNDEYDİ
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Fenerbahçe Beko'nun Euroleague'de İspanya ekibi Valencia Basket ile oynadığı karşılaşmayı izledi.



Sarı-lacivertli ekibin Euroleague'de Ülker Salonu'nda Valencia ile oynadığı maçı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da izledi. Kasapoğlu, mücadeleyi protokol tribününden takip etti. Bakan Kasapoğlu'na Fenerbahçe'nin yöneticileri de eşlik etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN