
Acun Ilıcalı'nın sonunda tepesi attı herkesi tek tek kovacak! Dibi gören Acun Ilıcalı çileden çıktı, neşteri vurdu... Hollanda Eredivisie'de Acun Ilıcalı'nın ortağı olduğu Fortuna Sittard'da büyük şok yaşanıyor. Ligde 9. hafta geride kalırken henüz galibiyeti bulunmayan Sittard ligin sonuna demir atmış durumda. Fortuna Sittard küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Bu olaydan memnun olmayan Acun Ilıcalı harekete geçti. En son teknik direktörle yolları ayıran Ilıcalı'nın takımın gidişatında herhangi bir değişiklik yaşanmaması sonrası takımı komple revize etme kararı aldığı iddia edildi.
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın ortağı olduğu Fortuna Sittard, Hollanda Eredivisie'nin 9.haftasında evinde Feyenoord'a 3-1 kaybetti.
Bu sezon oynadığı dokuz maçta da kazanamayan ve teknik direktör Hofland ile yollarını ayıran Sittard takımında bu değişim de etkisini göstermedi.