UEFA Avrupa Ligi'nde Sivasspor, Karabağ'ı 3-2 mağlup etti

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 4. hafta mücadelesinde Demir Grup Sivasspor, Azerbaycan temsilcisi Karabağ'ı 2-1 geriye düşmesine rağmen 3-2 mağlup ederek üst üste 2. galibiyetini aldı.

Giriş Tarihi 26 Kasım 2020, 19:38 Güncelleme 26 Kasım 2020, 23:35
UEFA Avrupa Ligi’nde Sivasspor, Karabağ’ı 3-2 mağlup etti

İÇİNDEKİLER



UEFA Avrupa Ligi'nde Sivasspor deplasmanda Karabağ ile karşı karşıya geldi. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Sivasspor maçı 3-2 kazandı.



Sivasspor'un gollerini 40. dakikada penaltıdan ve 79. dakikada Kone, 58. dakikada Kayode kaydetti. Karabağ'ın gollerini 8. dakikada Abdellah Zoubir ve 51. dakikada Matic attı.

Sivasspor bu sonuçla puanını 6 yaptı ve 3. sırada yer aldı. Karabağ'ın grupta puanı bulunmuyor.



İLK 11'LER

Karabağ: Magomedaliyev, Guerrier, Garayev, Medina, Jafarguliyev, Matic, İbrahimli, Bayramov, Owusu, Zoubir, Emreli.

Sivasspor: Samassa, Goiano, Caner Osmanpaşa, Appindangoye, Uğur Çiftçi, Robin Yalçın, Claudemir, Yasin Öztekin, Gradel, Ninga, Kone


BAKAN KASAPOĞLU DA KARŞILAŞMAYI İZLEDİ
Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu da mücadeleyi protokol tribününden takip etti.

Kasapoğlu maç öncesinde Medipol Başakşehir Kulübü'nün tesislerini ziyaret etti. Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Bakan Kasapoğlu'na Manchester United ile oynadıkları ilk maçta giyilen imzalı bir forma hediye etti.



KAYODE YİNE GOLÜNÜ ATTI
Sivasspor'un Nijeryalı futbolcusu Olarenwaju Kayode, UEFA Avrupa Ligi'ndeki dördüncü maçında da golünü atmayı başardı.

Karşılaşmanın 57. dakikasında Ninga'nın yerine oyuna giren Kayode, 1 dakika sonra Yasin Öztekin'in ortasında meşin yuvarlağı kafa vuruşuyla ağlara göndererek bu sezon oynadığı tüm Avrupa maçlarında rakip fileleri havalandırmış oldu. Kayode geride kalan 3 haftada Villarreal, Maccabi Tel-Aviv ve Karabağ'a gol atmıştı.