Mustafa Cengiz başkan adaylarına mesaj yolladı! Ortaya çıksınlar

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Socios. com ile yaptıkları anlaşma sonrası başkanlık seçimleri ile ilgili konuştu. Adaylara mesaj gönderen Cengiz, “Etiket için değil, etik için ortaya çıksınlar. Biz asla baskın seçim yapmadık. Aynı anda 3-4 aday çıktı. Saat bile sektirmediler” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Kasım 2020 Güncelleme 26 Kasım 2020, 07:01
Mustafa Cengiz başkan adaylarına mesaj yolladı! Ortaya çıksınlar

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Socios. com ile yaptıkları anlaşma sonrası başkanlık seçimleri ile ilgili konuştu. Adaylara mesaj gönderen Cengiz, "Etiket için değil, etik için ortaya çıksınlar. Biz asla baskın seçim yapmadık. Aynı anda 3-4 aday çıktı. Saat bile sektirmediler" dedi.

TRANSFERLERİ 45 KİŞİYLE YAPTIK
Bugüne kadar 6 transfer dönemi geçirdiklerini söyleyen Cengiz, "6 tane dayak yedik. Diğer yönetim 20 gün bıraktı. 45 kişi kadro kuruldu ve transfer planlaması yapıldı" diye konuştu.

LAF OLSUN DİYE BAŞVURMAYIZ
Seçim için resmi başvuruları yaptıklarını açıklayan Başkan Cengiz, "Laf olsun diye başvuru yapmayız. 4 Aralık'ta adaylık için karar vereceğim. Başvurup, başvurmayacağım belirsiz" dedi.

HOCAMIZ SÜRE İÇİN HAKLI
Genç hakemlerden yana olduklarını belirten Cengiz, "Hocamız süre konusunda haklı. Maç güzelleştirmeye çalışılmalı. Sen 23 şut atarsın, şutlarla kaleciyi sakatlarsın, gol atamazsın" dedi.

SEÇİME COVİD-19 ENGELİ!


Galatasaray 19-26 Aralık tarihlerinde yapılması için başvurduğu olağanüstü genel kurulunu salgın nedeniyle gerçekleştiremeyecek.