Son dakika Beşiktaş haberleri | İngiliz süperstar Beşiktaş yolunda! İşte geliş tarihi

Ocak ayı transfer döneminde teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara devam eden Beşiktaş'a ilişkin flaş bir iddia ortaya atıldı. Bir dönem Arsenal'in kaptanlığını da yapan Jack Wilshere'ın yeni durağının Beşiktaş olacağı belirtildi.

Giriş Tarihi 20 Kasım 2020, 09:44 Güncelleme 20 Kasım 2020, 10:07
Son dakika Beşiktaş haberleri | İngiliz süperstar Beşiktaş yolunda! İşte geliş tarihi

İÇİNDEKİLER

Ara transfer sezonu için çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Onsideview.com adlı internet sitesi konu ile ilgili yazdığı haberde Jack Wilshere'ın Beşiktaş'a transfer olacağını iddia etti.

Haberin detaylarında Wilshere'ın inişli çıkışlı performansına yer verilirken bir türlü istenilen istikrarı tutturamadığı kaydedildi.

YA GERRARD YA BEŞİKTAŞ
Öte yandan şu anda Glasgow Rangers'ı çalıştıran Gerrard'ın, Wilshere'a 'maç başı ücretli' sözleşme teklifi yapacağı ifade dildi.

Bunula beraber Wilshere'ın kariyerindeki bir sonraki adımın Beşiktaş olacağı, görüşmelerin ve teklifin henüz netleşmediği kaydedildi. Öte yandan haftada 100.000 sterlin kazanan yıldız ismin bu ücrette feragat etmesi gerektiği dile getirildi.

WEST HAM'DAN AYRILDI
Kariyerine Luton altyapısında başlayan ve buradan Arsenal altyapısına transfer olan Wilshere, 2009-10 sezonunda Bolton, 2016-17 sezonunda Bournemouth'a kiralanmıştı. Öte yandan son olarak West Ham United'da oynayan yıldız orta saha oyuncusu buradan da ayrıldı. Şu anda serbest oyuncu statüsünde bulunuyor.