Trabzonspor transfere startı verdi! Hedefte Leroy Fer var...

Fırtına transfer startı verdi. Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'tayken çok istediği oyunculara yöneldiği ortaya çıktı. Abdullah Avcı, Fer’i liste başına aldı. Ayrıca sol bek ve ofansif orta saha transfer edilecek. Bütçe uygun olursa forvet de alınacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Kasım 2020 Güncelleme 17 Kasım 2020, 07:02
Trabzonspor transfere startı verdi! Hedefte Leroy Fer var...

İÇİNDEKİLER

Fırtına transfer startı verdi. Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'tayken çok istediği oyunculara yöneldiği ortaya çıktı. Bu isimler arasında Hollanda'nın Feyenoord takımında forma giyen Leroy Fer de yer alıyor.

SON KARARINI HENÜZ VERMEDİ
30 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu menajerler tarafından Trabzonspor'a önerilirken, Avcı'nın bu oyuncuyla ilgili kararını aklındaki diğer isimleri eledikten sonra verecek.

GEREKİRSE FORVET DE ALINACAK
Tecrübeli hocanın devre arası içi ayrıca solbek ve ofansif orta saha istediği öne sürüldü. Bütçe imkan verirse Avcı'nın yönetimden forvet için de yeni talepte bulunacağı öğrenildi.

ŞAMPİYONLUĞU DA KAZANACAĞIMIZA İNANCIM TAM
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, göreve geldikleri ilk yılda UEFA Avrupa Ligi'ne gittiklerini, son sezonda ise Türkiye Kupası'nı kaldırıp, şampiyonluğu kıl payı kaçırdıklarını belirterek, "Elbette ki şampiyonluk, hiçbir başarının yerini tutmaz. Ancak onu da başaracağız" dedi.

ABDÜLKADİR ÖMÜR RİSKE EDİLMEYECEK
Alanya maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür'ün Cuma günü oynanacak olan Erzurumspor maçında riske edilmeme ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

4 AYRILIK! İŞTE AVCI'NIN YENİ EKİBİ
Trabzon'da Metin Aktaş, Gökhan Kandemir, Murat Şafak ve Göktürk Şentürk ile yollar ayrıldı. Abdullah Avcı'nın yardımcıları Orhan Ak, Caner Erol, Egemen Korkmaz, Haluk Güngör, Yaşar Çevikel ve Özerk Tufan oldu.