Galatasaray'da Ocak harekatı başlıyor

TT Stadı’nda yapılan kritik toplantıda Mustafa Cengiz ile Fatih Terim arasındaki gerilimin ‘şimdilik’ sona ermesinin ardından gözler transfere çevrildi. Galatasaray yönetimi, Terim’in ısrarla istediği ancak bitirilemeyen isimleri devre arasında kadroya katmak için kolları sıvadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2020 Güncelleme 29 Ekim 2020, 07:00
Galatasaray’da Ocak harekatı başlıyor

İÇİNDEKİLER

TT Stadı'nda yapılan kritik toplantıda Mustafa Cengiz ile Fatih Terim arasındaki gerilimin 'şimdilik' sona ermesinin ardından gözler transfere çevrildi. Galatasaray yönetimi, Terim'in ısrarla istediği ancak bitirilemeyen isimleri devre arasında kadroya katmak için kolları sıvadı.

OPSİYONU ZORUNLU OLACAK!
Yönetimin ilk hedefi Henry Onyekuru olacak. Sarı-Kırmızılılar, Nijeryalı yıldızı bu kez tapusuyla almak istiyor. Hedef, Onyekuru'yu zorunlu satın alma opsiyonuyla transfer etmek.

MONACO'DAN İZİN İSTEYECEK
Menajeri aracılığıyla Galatasaray'a haber yollayan genç yıldızın da Monaco yönetimi ile görüşerek transfer izni isteyeceği öğrenildi. Yönetimin ikinci ocak hedefi ise Marcelo Saracchi.

GALATASARAY'DA KALMAK İSTİYOR


Sezon sonu kiralık anlaşması sona erecek olan Uruguaylı sol bekin tapusunu almak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Leipzig ile görüşecek. Saracchi de Galatasaray'da yola devam etmek istiyor.