Emre Belözoğlu Fenerbahçe’nin resmen sportif direktörü oldu

Fenerbahçe ile 1 yıllık sportif direktörlük sözleşmesi imzalayan Emre Belözoğlu, “Fenerbahçe mutluysa Türkiye mutludur. Biz buna inanıyoruz” dedi. Belözoğlu, "Samandıra'nın lideri Erol Bulut'tur. Ben, Volkan Ballı ve Selçuk Şahin onun rahat çalışması için tüm şartları oluşturacağız" ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2020 Güncelleme 29 Ekim 2020, 07:00
Emre Belözoğlu Fenerbahçe’nin resmen sportif direktörü oldu

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun yeni görevi ve sorumluluklarının açıklandığı imza ve ve basın toplantısı düzenlendi. Emre Belözoğlu 1 yıllığına Fenerbahçe'nin sportif direktörü oldu. Anlaşmanın 1 yıllık olmasının sebebi ise önümnüzdeki yıl genel kurulun olması olarak açıklandı.

HER ŞEY FENERBAHÇE İÇİN
İmza töreninde konuşan Emre Belözoğlu şu ifadeleri kullandı: Sayın Başkanımızın önderliğinde Fenerbahçe'nin başarılarında pay sahibi olmak istiyorum. O yüzden bugün buradayım.

İNSANLAR UYANDIĞINDA MUTLU OLMALI
İnsanlar sabah uyandığında mutlu uyanmalarını istiyoruz. Rahmetli İslam ağabeyin dediği gibi Fenerbahçe mutluysa, Türkiye mutludur. Biz buna inanıyoruz. Ben bir proje ile buradayım.

KISA VADELİ PLANIMIZ ŞAMPİYONLUK
Evet, doğru oyuncular getirdik ama saha içerisinde başarılı olmamız gerekiyor. Planlarımızı şu anda şampiyonluk için yapıyoruz ama ilerisi için 5 yıllık planlama yapmak istiyoruz.

EN UYGUN ORTAMI SAĞLAYACAĞIZ


Örnek aldığım sportif direktör yok. Türkiye'nin kendi dinamikleri var. Samandıranın lideri Erol Bulut'tur. Ben, Selçuk Şahin ve Volkan Ballı onun rahat çalışması için tüm şartları sağlayacağız.

EMRE ŞAPKADAN TAVŞAN ÇIKARDI
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Emre Belözoğlu'nun imza töreninde bir konuşma yaptı. Finansal Fair Play nedeniyle transferde manevra alanlarının dar olduğunu belirten Koç, "Emre'nin şapkadan tavşan çıkardığını söyleyebilirim" dedi. Koç, "2018/19 sezonunun kış aylarında Göksel Gümüşdağ'ın izniyle Başakşehir'in kaptanı Emre ile görüştüm. Takımda nelerin yanlış gittiğini kendisine sordum. Göksel başkan bize yeşil ışık yaktı. Sezon sonunda Emre F.Bahçe'ye geri döndü" ifadesini kullandı.