Uğurcan ve Pereira Fenerbahçe maçı öncesi arkadaşlarına seslendi: Kazanırsak şehir yıkılır

Trabzonspor’un kaptanları Uğurcan Çakır ve Pereira, Fenerbahçe maçı öncesi takıma yeni katılan arkadaşlarına bu sözleri sarfetti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2020 Güncelleme 25 Ekim 2020, 06:58
Uğurcan ve Pereira Fenerbahçe maçı öncesi arkadaşlarına seslendi: Kazanırsak şehir yıkılır

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi takım kaptanları Pereira ve Uğurcan Çakır, maçın önemini anlatırken, "Bu maçı kazanırsak şehir yıkılır. Trabzonspor için en önemli maç hangisi derseniz o maç bu maçtır. Uzun zaman sonra bunu başarırsak herkes size var olan sevgi ve saygısını çok daha da artıracaktır" ifadelerini kullandı. Ayrıca teknik direktör Eddie Newton da, Fenerbahçe ile oynanan maçları ve rakibin bu sezonki maçlarını tekrar tekrar izleyerek, maça özel önlemler aldı.




NEWTON: TEK İHTİMAL VAR!
Karadeniz Fırtınası Trabzonspor'da Teknik Direktör Eddie Newton, Fenerbahçe maçının camia için ne kadar önemli olduğunu bildiklerini söyledi. İngiliz hoca, "Bizim için tek ihtimal var. O da kazanmak" dedi.

ÖNCE İDMAN SONRA YOLCULUK
Bordo-mavili ekip F.Bahçe maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamladı. Trabzonspor sonrasında özel uçakla İstanbul'a hareket etti

TRABZON'DA 3 EKSİK VAR!
Trabzonspor'da Başakşehir maçı öncesi Ekuban ve A.Parmak Covid-19'a yakalanmıştı. F.Bahçe maçı öcesi de Hüseyin Türkmen'de de virüs çıktı.