Khabib Gaethje maçı ne zaman saat kaçta? UFC maçı Khabib Gaethje hangi kanalda?

UFC sevenlerin merakla beklediği Khabib Gaethje maçı ne zaman saat kaçta? Khabib Gaethje maçı hangi kanalda ? UFC hafif siklet dünya şampiyonu Khabib Nurmagomedov ile güreş kökenli boksör Justin Gaethje karşı karşıya gelecek. Peki, Khabib Gaetje maçı hangi kanalda?

Giriş Tarihi 24 Ekim 2020, 16:04 Güncelleme 24 Ekim 2020, 16:04
Khabib Gaethje maçı ne zaman saat kaçta? UFC maçı Khabib Gaethje hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Khabib Gaethje maçı hangi kanalda? Khabib Gaethje maçı ne zaman saat kaçta? UFC maçı Khabib Gaethje karşılaşması merakla bekleniyor. UFC hafif sıklet unvan koruma maçında iki ünlü boksör karşı karşıya gelecek. Tüm dünyada merakla beklenen karşılaşmanın başlangıç saati ve yayıncı bilgisi sorgulanıyor.

KHABIB GAETHJE MAÇI HANGİ KANALDA?

24 Ekim Cumartesi günü saat 21:00'de başlayacak karşılaşma S Sport Plus kanalından canlı yayınlanacak.

ÜNVANI KORUMAYA ÇALIŞACAK

'The Eagle' lakaplı Dağıstanlı şampiyon Khabib Nurmagomedov, UFC hafif sıklet kemerini üçüncü kez korumak için Justin Gaethje karşısında.

Son karşılaşmasını geçtiğimiz sene Eylül'de Dustin Poirier ile yapan ve kemerini korumayı başaran yenilmez şampiyon, Mayıs ayında Tony Ferguson'ı yenerek hafif sıklet geçici kemerini alan Justin Gaethje ile müthiş bir maça çıkıyor.

Türkiye'de ve dünyada geniş bir hayran kitlesi bulunan Dağıstanlı dövüşçü UFC hafif sıklet kemerini üçüncü kez korumak için yeniden Octagon'da. "TheEagle", 24 Ekim Cumartesi günü saat 21:00'de başlayacak gecede nakavt ustası Justin Gaethje ile karşılaşacak.