Metin Öztürk kimdir, kaç yaşında, nereli? Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk kimdir?

Metin Öztürk kimdir? Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk kimdir, kaç yaşında, nereli? Galatasaray'da 2021 Mayıs Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda Metin Öztürk’ün aday olacağı belirtildi. Sarı kırmızılı taraftarlar Metin Öztürk kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte başkan adayı hakkında merak edilen bilgiler…

Giriş Tarihi 15 Ekim 2020, 17:56 Güncelleme 15 Ekim 2020, 17:56
Metin Öztürk kimdir, kaç yaşında, nereli? Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk kimdir?

İÇİNDEKİLER

Metin Öztürk kimdir, kaç yaşında, nereli? Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk kimdir? Galatasaray'da başkanlık yarışı için heyecan başladı. Adaylar isimlerini açıklamaya başladı. Peki, Galatasaray başkan adayı olacağını duyuran Metin Öztürk kimdir? İşte sarı kırmızıların merak ettiği isim!

METİN ÖZTÜRK KİMDİR?

Geçtiğimiz sene Nisan ayında yeniden GSYİAD Başkanı seçilen, Dursun Özbek'in listesinde yer alıp seçimlerde Mustafa Cengiz'e kaybeden Öztürk'ün şimdiden nabız yokladığı belirtilirken tecrübeli yöneticinin 24 Mart'ta gerçekleştirilen Genel Kurulda "Mustafa Cengiz ve yönetimi ibrayı hak etmediler. İbrasızlık doğru karar ama yanlış bir zaman. Eğer genel kurul mayıs ayında olsaydı ben de ibra etmezdim" sözleriyle dikkat çekmişti.

TARİH BEKLENİYOR

Ocak ayına kadar mali genel kurul ve ardından da seçime gidilecek gibi görünüyor. Ali Galip Yorgancıoğlu ve Burak Elmas'a yeni isimler eklendi. Kimse seçim tarihi kesinleşmeden adayların ortaya çıkmasını beklemiyor. Ama aynı çevreler, liselilerin başkan adayı aradığını biliyor ve bu seçimi "prestij" meselesi olarak gören muhalefet tüm camianın kabul edeceği bir aday arıyor.

EBRU KÖKSAL

Gündemde şimdilik 4 aday öne çıktı. Birincisi Ebru Köksal. Türkiye'de futbolu en iyi bilen kadın olarak tanınıyor. UEFA ile çok yakın ilişkileri var. İtalya, İngiltere gibi üst düzey futbol ülkelerinde büyük saygınlığı bulunuyor. En önemlisi Türkiye'nin karanlık futbol ortamına güzellik katabilir.

HAMDİ YASAMAN

Duygun Yarsuvat döneminde asbaşkandı. Hukukçu. Galatasaray'ın şu anda bir futbol aklından çok TFF, UEFA ve FIFA ile davalarında büyük faydası dokunabilir. Bu çevrelere göre Fatih Terim zaten Galatasaray'da futbol aklı. Kulübe de hukuksal sorunları çözecek bir kişi şart...

HALUK ULUSOY

Üçüncüsü her seçimde adı gündeme gelen Haluk Ulusoy… G.Saray için vaktini de parasını da harcamaya hazır. Ama şu ana kadar kendisine yol verilmedi. Belki de şimdi zamanı gelmiştir. "Kuracağı yönetim kurulunun kulübü taşıyacağına inanırsak destek oluruz" sözleri yükseliyor.

ALİ SABANCI

"Camianın yeni ve genç beyinlere ihtiyacı var… Ali Koç, F.Bahçe'ye başkan oldu. Karşısına Ali Sabancı'yı çıkarırsak Türk futbolu mükemmel rekabet yılları yaşar. Bir Sabancı, bir Koç'tan geriye düşmek istemeyecektir. Ali Sabancı üzerinde de durmalıyız" diyenler de çok.