Türkler zafere yakındı!

Uluslar Ligi’nde Rusya ile berabere kalan Milli Takımımız’a büüyk övgü. Rus medyası, Ay-Yıldızlılar’ın 2. yarıda oynadığı futbolla galibiyeti kaçırdığını belirtti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ekim 2020 Güncelleme 13 Ekim 2020, 07:05
Türkler zafere yakındı!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin Rusya ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Uluslar Ligi maçı, Rus basınında geniş yer buldu. Ruslar, Ay-Yıldızlılarımız'ın galibiyeti kaçıran taraf olduğu görüşünde birleşti. Moskovski Komsomolets gazetesi, "Devre arası her şeyi tersine çevirdi, hem de tek bir değişiklikle. Şenol Güneş, Efecan Karaca'nın yerine Cengiz Ünder'i sahaya sürdü. Cengiz sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen, Yuriy Jirkov'un kanadını karıştırmayı başardı" yorumunu yaptı. Eski Rus futbolcu Aleksandr Mostovoy ise Sport-express.ru sitesinde, "Türkler zafere daha yakındı" ifadelerini kullandı.

EFECAN VE OZAN KABAK KADRODAN ÇIKARTILDI
Sırbistan maçının hazırlıkları dün Riva'da başladı. Sarı kart cezalısı Ozan Kabak ile alt adalesinde sakatlık yaşayan Efecan Karaca kadrodan çıkartıldı.

ÜMİT MİLLİLER'İN İNGİLTERE SINAVI
Ümit Milli Futbol Takımımız, Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında bugün İngiltere ile karşılaşacak. Saat 21.30'daki maç A Spor'dan yayınlanacak.

SIRBİSTAN MAÇINA BULGAR HAKEM
UEFA Uluslar Ligi B Grubu'nda Millilerimizin yarın Sırbistan ile oynayacağı maçı yönetecek hakem belli oldu. Saat 21.45'te başlayacak maçta Bulgar hakem Georgi Kabakov düdük çalacak.