Fenerbahçe'de son bomba Yunan Dimitrios Pelkas

Transfer döneminin açık ara en hareketli takımı olan Fenerbahçe son dakikada da bombayı patlattı. Sarı-Lacivertliler, PAOK formasını giyen Dimitrios Pelkas’ı renklerine bağladı. Yönetim, Erol Bulut’un raporu doğrultusunda 10 numara arayışlarına hız vermişti.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Fenerbahçe'de son bomba Yunan Dimitrios Pelkas

Transfer döneminin açık ara en hareketli takımı olan Fenerbahçe son dakikada da bombayı patlattı. Sarı-Lacivertliler, PAOK formasını giyen Dimitrios Pelkas'ı renklerine bağladı. Yönetim, Erol Bulut'un raporu doğrultusunda 10 numara arayışlarına hız vermişti.

Fenerbahçe'de son bomba Yunan Dimitrios Pelkas-1

BONSERVİSTE ANLAŞILAMADI
İlkolarak Bulut'un Alanya'dan eski öğrencisi Bakasetas için girişimlerde bulunan Fenerbahçebonservis bedeli konusunda anlaşma sağlanamayınca bu defteri kapattı.

Fenerbahçe'de son bomba Yunan Dimitrios Pelkas-2

GECE YARISI İSTANBUL'DA
HemenB planını devreye sokan Sarı-Lacivertliler önceki gece yarısı Pelkas'ı apar topar İstanbul'a getirdi. Yunanyıldız dün sağlık kontrolünden geçip 3 yıllık imzayı attı.

Fenerbahçe'de son bomba Yunan Dimitrios Pelkas-3

6.8 MİLYON EURO'YA MAL OLDU
Alınan bilgilere göre PAOK'a bonservis bedeli olarak 1.8 milyon Euroödenecek. 26 yaşındaki Pelkas'a ise 4 sezonda bonuslarla 5 milyon Eurogaranti ücret verilecek.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler