Galatasaray'dan son dakika Muslera kararı! Gece yarısı belli oldu

Geçtiğimiz sezon oynanan Çaykur Rizespor maçında ayağı kırılan Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera'nın lisansı gece saatlerinde çıkarıldı. Muslera'ya çıkan lisans ile birlikte yabancı sayısı 15'e yükselen Galatasaray'ın 2 gün içerisinde bir yabancı futbolcu ile yollarını ayırması bekleniyor.

Giriş Tarihi 06 Ekim 2020, 09:22 Güncelleme 06 Ekim 2020, 09:25
Galatasaray’dan son dakika Muslera kararı! Gece yarısı belli oldu

İÇİNDEKİLER

Transferin son gününde kadrosuna yeni oyuncu takviyesi yapmayan Galatasaray, Ozornwafor ve Sekidika ile birlikte Muslera'ya da lisans çıkarttı.

TERİM MUSLERA'YI İSTEDİ
Böylelikle Galatasaray'daki lisanslı yabancı futbolcu sayısı 15'e yükseldi. Bu gelişme sonrası Galatasaray'ın 48 saat içerisinde bir yabancı futbolcusunun lisansını dondurması ya da takımdan göndermesi gerekiyor. Takımdan gönderilmesi en muhtemel futbolcu olarak ise Ozornwafor'un ismi ön plana çıktı.

Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde Muslera hakkında ''Satma işlemi olursa, yabancı sınırlamamızın sayısı aşağı doğru inerse, Muslera'yı listeye yazmak istiyorum erken yetişir mi diye. Ocak önüne çekebilir miyiz? İnşallah...'' sözlerini kullanmıştı.