Trabzonspor'a 3 şok 3 müjde!

Trabzonspor deplasmanda oynayacağı Gaziantep hazırlıklarına devam ederken üç kötü haber aldı. Abdulkadir Parmak’ın kasık bölgesindeki ağrıları devam ederken, Uğurcan Çakır’ın da sol üst adalesinde zorlanmaya bağlı ağrı tespit edildi. İki futbolcu da idmanda yer almazken Gaziantep maçında oynayıp oynamayacakları bugün belli olacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2020 Güncelleme 30 Eylül 2020, 06:58
Trabzonspor’a 3 şok 3 müjde!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor deplasmanda oynayacağı Gaziantep hazırlıklarına devam ederken üç kötü haber aldı. Abdulkadir Parmak'ın kasık bölgesindeki ağrıları devam ederken, Uğurcan Çakır'ın da sol üst adalesinde zorlanmaya bağlı ağrı tespit edildi. İki futbolcu da idmanda yer almazken Gaziantep maçında oynayıp oynamayacakları bugün belli olacak.

Yeni transfer Diabate ise şiddetli bağırsak enfeksiyonu geçirdiği için hastanede tedavi altına alındı. Trabzonpor'a 3 sakat futbolcusundan ise iyi haber geldi. Caleb Ekuban, Joao Pereira ve Kamil Ahmet tamamen iyileşti. Üç oyuncu da takımla birlikte çalıştı.

NEWTON İDEAL 11'İNİ BULUYOR
Gaziantep maçına hazırlanan Trabzon'da Newton dünkü idmanda Erce, Pereira, Hüseyin, Edgar, Safa, Flavio, Baker, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme ve Afobe 11'ini denedi.