Beşiktaş'ın transfer ettiği Vincent Aboubakar'a 4 saatlik kontrol!

Forvet transferi için atağa kalkan Beşiktaş, önceki gün eski golcüsü Vincent Aboubakar'ı İstanbul'a getirmişti. Porto ile bonservis sorununu çözen Kamerunlu golcü için Siyah-Beyazlılar'ın dün gerçekleştirdiği sağlık kontrolü ise tam 4 saat sürdü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2020 Güncelleme 25 Eylül 2020, 07:04
Beşiktaş’ın transfer ettiği Vincent Aboubakar’a 4 saatlik kontrol!

İÇİNDEKİLER

Forvet transferi için atağa kalkan Beşiktaş, önceki gün eski golcüsü Vincent Aboubakarİstanbul'a getirmişti. Porto ile bonservis sorununu çözen Kamerunlu golcü için Siyah-Beyazlılar'ın dün gerçekleştirdiği sağlık kontrolü ise tam 4 saat sürdü.

Porto'da forma giydiği dönemde dizinden ciddi sakatlıklar yaşayan ve son iki sezonda 21 maçta forma giyebilen 28 yaşındaki forvete yapılan sıkı kontrolün ardından raporların uzman doktorlar tarafından detaylı bir biçimde incelendiği öğrenildi.

Ayrıca uzmanların, Aboubakar'ın sakatlığı ile ilgili Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye detaylı bir rapor sunduğu ve konuyla ilgili son kararın Çebi tarafından verileceği öne sürüldü.

Aboubakar'ın durumu ile ilgili dün kulüpten bir bilgilendirme yapılmaması bu transfer için soru işareti oluştururken, Siyah-Beyazlı yönetimin Kamerunlu forvetle sözleşme imzalanması durumunda sakatlık için özel bir madde koydurması bekleniyor.