Aslan'ın ayak sesleri! Cimbom son şampiyon önünde kritik bir galibiyet aldı

Cimbom fırtına gibi. Bu sezon oynadığı üç resmi maçı da kazanan Aslan, şampiyonluk yarışındaki rakiplerine mesaj yolladı. 14. dakikada Radamel Falcao'nun penaltısıyla 1-0 öne geçen Sarı-Kırmızılılar, 76'da Belhanda ile skoru kopardı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2020 Güncelleme 21 Eylül 2020, 07:00
Aslan’ın ayak sesleri! Cimbom son şampiyon önünde kritik bir galibiyet aldı

İÇİNDEKİLER

Cimbom fırtına gibi. Sezona 3-1'lik Gaziantep galibiyetiyle başlayan, Avrupa Ligi'nde Neftçi'yi aynı skorla geçen Galatasaray dün de son şampiyon Başak şehir'i deplasmanda 2-0 yendi. 11. dakikada Galatasaray penaltı kazandı. Topun başına geçen Radamel Falcao skoru 1-0 yaptı.

LUYINDAMA'DAN BÜYÜK HATA
22. dakikada Luyindama büyük bir hata yaptı. Ancak Marcao son anda tehlikeyi önledi. 52'de Fatih son anda topu alarak mutlak bir golü önledi. 55'te Feghouli vurdu, Mert kurtardı.

BELHANDA MÜKEMMEL BİTİRDİ
76. dakikada Cimbom farkı ikiye çıkardı. Diagne golü hazırladı, Babel asisti yaptı, Belhanda ağlara çok şık bıraktı: 0-2. 78. dakikada Diagne mutlak pozisyonda kaleci Mert'i geçemedi.

FATİH ADETA MUSLERA GİBİYDİ!
82'de Kerim kafayı vurdu, Fatih müthiş çıkardı. 87'de Diagne'nin şutunu yine Mert kurtardı. 90+3'te Fatih yine gole izin vermedi. Galatasaray böylece 2-0'lık skorla üç puanın sahibi oldu.

SAKATLIK ŞOKU
Sezona çok iyi başlangıç yapan isimlerden biri olan Marcelo Saracchi dün sakatlandı. İkinci yarıda kasığından problem yaşayan genç yıldız 59'da yerini Linnes'e bıraktı.