Galatasaray orta saha transferinde gaza bastı! Etebo tamam Okay sırada...

Sarı-Kırmızılılar sonunda sessizliğini bozdu... Bedelsiz kiralanan Etebo dün İstanbul’a geldi, bugün imzalar atılacak... Galatasaray yönetimi ayrıca Okay Yokuşlu ile de el sıkıştı. Celta’ya 1 yıllık kiralama için 1 milyon Euro öneren Cimbom bu transferi de bitirmeye yakın.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2020 Güncelleme 08 Eylül 2020, 07:00
Galatasaray orta saha transferinde gaza bastı! Etebo tamam Okay sırada...

İÇİNDEKİLER

Ligin başlamasına çok kısa bir süre kalmasına rağmen orta alana beklenen takviyeleri yapamadığı için büyük eleştiri alan Galatasaray yönetimi sonunda bombaları patlatıyor. Sarı-Kırmızılılar, Oghenekaro Etebo'nun 1 yıllığına kiralanması için Stoke City ile anlaşma sağladı.

SÜRPRİZ ŞEKİLDE İSTANBUL'DA
24 yaşındaki Nijeryalı yıldız dün İstanbul'a geldi. Yönetimin İngiliz kulübüne kiralama bedeli ödemeyeceği belirlendi. Dün KAP bildirimi yapılırken bugün de resmi imzalar atılacak.



DEVRE ARASINDA KİRALADI
Geçen sezonun ikinci yarısını Getafe'de kiralık geçiren Etebo, Championship'te 11, La Liga'da ise 10 maçta oynadı. Genç futbolcuyu bitiren yönetim bir bombaya daha hazırlanıyor.



PAZARLIKLAR DEVAM SÜRÜYOR
Milli Takım'ın orta alandaki yıldızı Okay Yokuşlu ile anlaşan Sarı-Kırmızılılar, Celta Vigo ile pazarlıklarını sürdürüyor. G.Saray, İspanyol kulübüne 1 yıllık kiralama için 1 milyon Euro önerdi.

OKAY BU KEZ GELMEK İSTİYOR
Geçen sezon da ismi Galatasaray ile anılan Okay Yokuşlu, Türkiye'ye dönmek istememişti. Ancak milli futbolcu bu kez teklif kabul etti.

NDIAYE DOĞRUYMUŞ!
Yönetim önceki Badou Ndiaye ile ilgili transfer haberlerini yalanlamıştı. Ancak gelen bilgilere göre Senegalli yıldızla gerçekten anlaşma sağlandı. Taraftarın sosyal medya üzerinden gösterdiği tepki sonrası 'mecburen' yalanlama yapıldı.