Erdal Torunoğulları forvet için konuştu: 4‘ünden birini alacağız!

Beşiktaş'ta yönetici Erdal Torunoğulları ilgilendikleri 4 ismi açıkladı. Siyah-Beyazlı yönetici, Kalinic, Ze Luis, Aboubakar ve Cisse ile ilgilendiklerini söyleyerek, “Kalinic için Athletico Madrid’e teklif yaptık. Onlardan da bir cevap bekliyoruz” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2020 Güncelleme 04 Eylül 2020, 07:00
Erdal Torunoğulları forvet için konuştu: 4‘ünden birini alacağız!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta yönetici Erdal Torunoğulları ilgilendikleri 4 ismi açıkladı. Siyah-Beyazlı yönetici, Kalinic, Ze Luis, Aboubakar ve Cisse ile ilgilendiklerini söyleyerek, "Kalinic için Athletico Madrid'e teklif yaptık. Onlardan da bir cevap bekliyoruz" dedi.

GÖRÜŞME SÜRÜYOR
Torunoğulları, Ze Luis , Aboubakar ve Cisse'nin de listelerinde olduğunu öne sürerek, "Bu isimlerden hangisini kadromuza katacağımızı henüz söyleyemem" diye konuştu.

SAĞLIK KONTROLÜ YAPILACAK
Aboubakar'ın Porto'dan bedelsiz ayrılabileceğini ifade eden Torunığulları, "Kendisi ile görüştük. Uyguladığımız sağlık kontrollerinden geçecek. Ona göre bir karar vereceğiz" dedi.

2 SEZONDA 21 MAÇA ÇIKTI
Yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle son 2 sezonda 21 maça çıkan 28 yaşındaki oyuncu, 6 gol attı. Aboubakar Beşiktaş'ta oynadığı sezon 38 maçta 19 gol, 4 asistlik performans sergilemişti.