GS İstanbulspor maçı saat kaçta ne zaman? Galatasaray İstanbulspor maçı hangi kanalda?

Galatasaray İstanbulspor maçı hangi kanalda? GS İstanbulspor maçı ne zaman saat kaçta? Hazırlık maçlarının yayıncı kuruluşları futbol severler tarafından araştırılıyor. Yeni sezon hazırlığı yapan Galatasaray transferleriyle dikkat çekmişti. Sarı kırmızılı ekibin ilk ke sahaya çıkacağı hazırlık maçı Galatasaray taraftarlarının merak konusu oldu. Peki, Galatasaray İstanbulspor maçı hangi kanalda? Galatasaray İstanbulspor maçı saat kaçta ne zaman?

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2020, 16:44 Güncelleme 28 Ağustos 2020, 16:44
GS İstanbulspor maçı saat kaçta ne zaman? Galatasaray İstanbulspor maçı hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Galatasaray İstanbulspor maçı hangi kanalda? Yeni sezon öncesi hazırlık maçları başladı. Galatasaray ilk hazırlık maçını İstanbulspor ile yapacak. Peki, Galatasaray İstanbulspor maçı ne zaman saat kaçta? GS İstanbulspor maçı nasıl izlenir? Galatasaray İstanbulspor maçı hangi kanalda? Sarı kırmızılı taraftarlar bu maçı nasıl izleyebileceğini merak ediyor. Karşılaşma Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanacak. Yeni transferler Arda Turan, Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan, Fatih Öztürk ve Omar Elabdellaoui'nin de bu maçta forma giymesi bekleniyor.

GALATASARAY İSTANBULSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray İstanbulspor maçı için herhangi bir yayıncı kuruluş bilgisi bulunmuyor. Karşılaşmanın Galatasaray'ın resmi Youtube hesabından yayınlanması bekleniyor. Maçla ilgili açıklama geldiği takdirde haberimizden öğrenebileceksiniz.

GALATASARAY İSTANBULSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Karşılaşma 28 Ağustos Cuma günü saat 17:00'de başlayacak.

GALATASARAY'IN HAZIRLIK MAÇI TAKVİMİ

28 Ağustos

17.00 Galatasaray-İstanbulspor (Florya Metin Oktay Tesisleri)

31 Ağustos

16.00 Galatasaray-Ümraniyespor (Florya Metin Oktay Tesisleri)

3 Eylül

17.00 Galatasaray-Gaziantep FK (Türk Telekom Arena)

5 Eylül

17.00 Galatasaray-Kasımpaşa (Türk Telekom Arena)