Galatasaray'ın yıldızı Lemina'nın yeni takımı belli oldu
Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması giyen ve en önemli futbolcuları arasında gösterilen Mario Lemina için Southampton'un yüksek bonservis bedeli talep etmesi sarı-kırmızılı ekibi geri adım attırdı. Yaşanan bu gelişme üzerine Lemina'nın yeniden Premier Lig'e döneceği öğrenildi.
Giriş Tarihi:
Galatasaray'da kiralık sözleşmesi sona eren ve İngiltere'ye dönen Lemina, Fulham ile anlaşma üzere...
Hürriyet'in haberine göre Galatasaray'ın, kulübü Southampton'ın 9 milyon euro bonservis bedeli istemesi nedeniyle transferini bitiremediği Lemina'nın Premier Lig'e yeniden yükselen Fulham'ın teklifini kabul ettiği ifade edildi.

GALATASARAY DEFTERİ TAMAMEN KAPANIYOR
İki kulüp arasındaki anlaşmada sona gelinirken imzaların atılması halinde Lemina defteri Galatasaray adına tamamen kapanmış olacak.
Galatasaray'ın bir sene daha kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Jean Michael Seri'nin de bonservisi Fulham'da bulunuyor.