Cimbom’un bombası Ivan Rakitic!

Şu ana kadar transferde taraftarlarının beklentini karşılayamayan Galatasaray bombayı patlatıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Ivan Rakitic'le masaya oturduğu öne sürülüyor. İtalyan gazeteci Nico Schira, "Galatasaray teklifini yaptı. Görüşmeler devam ediyor" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2020 Güncelleme 26 Ağustos 2020, 07:01
Cimbom’un bombası Ivan Rakitic!

İÇİNDEKİLER

Şu ana kadar transferde taraftarlarının beklentini karşılayamayan Galatasaray bombayı patlatıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Ivan Rakitic'le masaya oturduğu öne sürülüyor. İtalyan gazeteci Nico Schira, "Galatasaray teklifini yaptı. Görüşmeler devam ediyor" dedi.

KOEMAN TAKIMDA İSTEMİYOR
İddialara göre Sarı-Kırmızılılar, Ronald Koeman'ın Barcelona'da teknik adamlığa gelişi sonrası satış listesine konulan Hırvat futbolcunun menajeriyle temasa geçti.

ÇOK BÜYÜK HEYECAN YARATTI
Katalan kulübünün 1 yıl sözleşmesi kalan 32 yaşındaki orta alan oyuncusu için bonservis talep etmeyeceği öne sürülüyor. Gelişmeler sosyal medyada büyük heyecan yarattı.

6 YILDIR BARÇA'DA OYNUYOR
2014'ten bu yana Barcelona forması giyen Ivan Rakitic Sevilla, Schalke ve Basel'de de oynadı. Hırvat Milli Takımı'nın değişilmez ismi olan tecrübeli yıldız pozisyonunun en iyilerinden.