Son dakika: Galatasaray Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui'yi transfer ettiğini duyurdu

Son dakika haberi...Galatasaray transferlerine bir yenisini daha ekledi. Sarı Kırmızılı takım Olympiakos ile sözleşmesi biten Omar Elabdellaoui'yi transfer ettiğini duyurdu. İşte Norveçli yıldızın alacağı ücret.

Giriş Tarihi 17 Ağustos 2020, 18:44 Güncelleme 17 Ağustos 2020, 19:59
Son dakika: Galatasaray Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui’yi transfer ettiğini duyurdu

İÇİNDEKİLER

Galatasaray transferlerine bir yenisini daha ekledi. Sarı Kırmızılı takım Olympiakos ile sözleşmesi biten Omar Elabdellaoui'yi transfer ettiğini duyurdu.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel Futbolcu Omar Elabdellaoui ile 2020-2021 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır.

2020-2021 sezonu için net 1.300.000 Euro sabit transfer ücreti

2021-2022 sezonu için net 1.350.000 Euro sabit transfer ücreti

2022-2023 sezonu için net 1.400.000 Euro sabit transfer ücreti

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

"BAŞLAMAK İÇİN SABIRSIZIM"
Galatasaray'ın yeni transferi Omar Elabdellaoui, Türk Telekom Stadyumu'nda gerçekleştirilen imza töreni ile birlikte kendisini 2022-2023 sezonunun sonuna kadar Galatasaray'a bağlayan imzayı attı. İmza töreninin ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Fas asıllı Norveçli futbolcu, Galatasaray ailesine katılmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

"Buraya geldiğimden dolayı çok mutlu ve gururluyum" diyen Elabdellaoui, "Başkanımıza beni buraya kabul ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Başlamak için sabırsızım ve bu mücadelede yer almak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Omar Elabdellaoui için düzenlenen imza törenine katılan başkan Mustafa Cengiz de Elabdellaoui'nin değerli bir futbolcu olduğunu dile getirdi ve şu ifadeleri kullandı: "Omar, Norveç'te doğdu ve büyüdü. Kendisi Norveç Milli Takımı'nda ve Olimpiakos'ta kaptanlık yapmış çok değerli bir futbolcu. Galatasaray'a uzun yıllar hizmet vereceğine ve Galatasaray'da çok başarılı olacağına inanıyorum. Bu transferin hem camiamıza hem futbol takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. Scout ekibimizi ve teknik ekibimizi Omar gibi bir futbolcuyu kazandırdıkları için tebrik ediyorum. Hoş geldin."

"GALATASARAY'A UZUN YILLAR HİZMET VERECEK"
Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, yeni transfer Omar Elabdellaoui'nin sarı-kırmızılı takımda başarılı olacağına inandığını söyledi.

Elabdellaoui için Türk Telekom Stadı'nda yapılan imza törenine ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve başkan yardımcısı Yusuf Günay'la birlikte katılan Mustafa Cengiz, sonrasında GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

Oyuncunun Norveç'te doğup büyüdüğünü aktaran Cengiz, "Kendisi Norveç Milli Takımı'nda ve Olympiakos'ta kaptanlık yapmış, çok değerli bir futbolcu. Galatasaray'a uzun yıllar hizmet vereceğine ve Galatasaray'da çok başarılı olacağına inanıyorum. Bu transferin hem camiamıza hem futbol takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. Scout ekibimizi ve teknik ekibimizi Omar gibi bir futbolcuyu kazandırdıkları için tebrik ediyorum." diye konuştu.