Beşiktaş'ta ya Balotelli ya Seferovic

Burak Yılmaz’la sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Beşiktaş’ta forvet arayışları sürüyor. Siyah-Beyazlılar çok önemli iki yıldızla masaya oturmuş durumda. Yönetimin ilk hedefi, bonservisi elinde olan Mario Balotelli. Sergen Yalçın da İtalyan golcüyü çok istiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ağustos 2020 Güncelleme 09 Ağustos 2020, 06:59
Beşiktaş’ta ya Balotelli ya Seferovic

İÇİNDEKİLER

Burak Yılmaz'la sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Beşiktaş'ta forvet arayışları sürüyor. Siyah-Beyazlılar çok önemli iki yıldızla masaya oturmuş durumda. Yönetimin ilk hedefi, bonservisi elinde olan Mario Balotelli. Sergen Yalçın da İtalyan golcüyü çok istiyor.

3 YIL İÇİN 5 MİLYON EURO
Beşiktaş Mario Balotelli'nin ünlü menajeri Mino Raiola ile görüşerek 3 yıllık teklif yaptı. Siyah- Beyazlılar'ın 3 yıl için 5 milyon Euro garanti ücret önerdiği öğrenildi.

BENFICA İLE GÖRÜŞÜLDÜ
İtalyan yıldızdan yanıt bekleyen Kartal bir yandan da Benfica ile Haris Seferovic için görüşmelere başladı. Yönetim, Portekiz kulübüne 1 yıllık kiralama teklifini iletti.

HEDEF KAMPA YETİŞTİRMEK
İsviçreli golcünün Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Siyah-Beyazlı yönetim en geç 1 hafta içinde forvet transferini bitirerek yeni sezon hazırlıklarına yetiştirmek istiyor.