Rony Lopes’den Fenerbahçe'ye yeşil ışık

Sevilla sağ açık Suso için opsiyonunu kullanınca aynı mevkide forma giyen Rony Lopes başka takıma transfer olmak istedi. Fenerbahçe devreye girdi ve Lopes'in menajeri ile temasa geçti Sırada Sevilla ile yapılacak görüşme var.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Temmuz 2020 Güncelleme 16 Temmuz 2020, 06:59
Rony Lopes’den Fenerbahçe’ye yeşil ışık

İÇİNDEKİLER

Önümüzdeki sezonun şampiyon kadrosunu kurmak için yoğun bir çaba içerisinde olan Fenerbahçe'de önemli bir isim gündeme geldi. Sarı-Lacivertli kurmaylar bonservisi Sevilla'da olan Portekizli sağ kanat oyuncusu Rony Lopes'i kiralamak için devreye girdi.

LOPES DE AYRILMAK İSTİYOR
Sevilla, Lopes ile aynı mevkide forma giyen Suso'nun opsiyonunu kullanınca zaten Sevilla'da az süre alan Lopes de takımdan ayrılmaya sıcak baktı. Menajeri ile de Fenerbahçe görüştü

SEVILLA İLE DE GÖRÜŞÜLECEK
Fenerbahçe'nin Lopes'in menajeri ile yapılan görüşmede önemli mesafe kaydedildiği ancak Sarı-Lacivertli kurmayların Sevilla'lı yöneticiler de bir araya geleceği ifade edildi.

BONSERVİSİNE 25 MİLYON ÖDENDİ
Fenerbahçe'nin Lopes'in ücretinin tamanını ödemeyi kabul ettiği gelen haberler arasında. Fakat Sevilla bonservisine 25 milyon Euro ödediği Lopez için bir miktar ücret talep edebilir.