Galatasaray Omar Elabdellaoui’yi renklerine bağladı

Aslan, Olympiakos ile sözleşmesi sona eren Omar Elabdellaoui’yi 3 yıllığına renklerine bağladı. Galatasaray’dan senede 1 milyon Euro alacak olan 28 yaşındaki oyuncu 3 senedir Yunan ekibinde oynuyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Temmuz 2020 Güncelleme 16 Temmuz 2020, 06:59
Galatasaray Omar Elabdellaoui’yi renklerine bağladı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray yeni sezon öncesi dış transferde önemli bir adım attı. Yerli isimler Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan ve Kerem Aktürkoğlu ile anlaşma sağlayarak iç transfer hamleleri yapan Sarı- Kırmızılılar, yabancı transferinde sağ bek mevkisine Omar Elabdellaoui'yi renklerine bağladı.

MARIANO İLE YOLLAR AYRILACAK
Sezon sonunda Mariano ile yolları ayırmayı planlayan Cimbom, Yunan ekibi Olympiakos'ta 3 yıldır oynayan ve sözleşmesi sona eren Omar Elabdellaoui'ye 3 yıllık imza attırmayı başardı.

BU SEZON 46 RESMİ MAÇA ÇIKTI
Galatasaray 28 yaşındaki futbolcuya yıllık 1milyon Euro ödeyecek. Olympiakos'ta bu sezon 46 resmi karşılaşmaya çıkan Elabdellaoui 1 kez de fileleri sarsarken istikrarlı bir görüntü verdi.

TERİM OLUMLU GÖRÜŞ BİLDİRDİ
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in bu oyuncu için olumlu görüş bildirmesinden sonra harekete geçen Sarı-Kırmızılılar böylece savunma hattına önemli bir takviye yapmış oldu.