Diagne'den Galatasaray taraftarını heyecanlandıran paylaşım! Transfer haberini duyurdu

Geçtiğimiz sezon devre arasında Kasımpaşa'dan Galatasaray'a transfer edilen Mbaye Diagne, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Galatasaray'ın gündemindeki eski takım arkadaşı Trezeguet'ye sarı-kırmızılı formayı giydiren Diagne'nin paylaşımına beğeni yağdı.

Giriş Tarihi 12 Temmuz 2020, 15:03 Güncelleme 12 Temmuz 2020, 15:06
Diagne’den Galatasaray taraftarını heyecanlandıran paylaşım! Transfer haberini duyurdu

İÇİNDEKİLER

Club Brugge ile olan kiralık sözleşmesi sona eren ve Galatasaray'a geri dönecek olan Mbaye Diagne sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu.

Senagalli futbolcu, Kasımpaşa'dan takım arkadaşı olan ve sarı-kırmızılı takımın transfer listesinde olduğu iddia edilen Mahmoud Trezeguet ile olan fotoğraflarını paylaştı. Bu fotoğraflardaki Galatasaray detayı ise gündeme oturdu. Mbaye Diagne, kendisiyle birlikte Trezeguet'in Galatasaray formalı halini paylaştı. 28 yaşındaki futbolcunun bu hamlesi sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Mbaye Diagne'nin bu hareketi Trezeguet ile Galatasaray'da yeniden buluşacağı şeklinde yorumlandı.

İşte o paylaşım:

KASIMPAŞA'DA ZİRVE YAPTILAR!
Mbaye Diagne ve Trezeguet Kasımpaşa forması altında çok iyi bir performans göstermiş ve uyumlarıyla Süper Lig'e damga vurmuşlardı.

Senegalli santrfor Galatasaray'a transfer olurken, Trezeguet ise İngiltere Premier Lig'in yolunu tuttu.

Premier Lig'de küme düşme mücadelesi veren Aston Villa'da top koşturan Mısırlı yıldızın, takımı alt lige düşmesi durumunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.