Son dakika: Alper Potuk o yorumlara sosyal medyadan yanıt verdi: Haddini aştı

Son dakika haberine göre Fenerbahçeli Alper Potuk yabancı kurallı ile ilgili yorumlar üzerine sosyal medyadan açıklama yaptı. İşte Potuk'un o açıklaması...

Giriş Tarihi 11 Temmuz 2020, 22:52 Güncelleme 11 Temmuz 2020, 22:56
Son dakika: Alper Potuk o yorumlara sosyal medyadan yanıt verdi: Haddini aştı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, instagram hesabından açıklama yaptı ve yeni yabancı kuralıyla ilgili hakkında yapılan yorumlara cevap verdi.

İŞTE O AÇIKLAMA
"10 yıldır 300 maçın üzerinde oynamış bir oyuncu olarak yabancı sınırlaması üzerinden şahsım adına yapılan yorumları, algıları kabul etmiyorum. Futbol kariyerim boyunca yaklaşık 10 hocayla çalışıp, birçok yıldız oyuncunun arasında 25-30 maç ortalamasıyla sahadaydım. Ben sustukça yapılan yorumlarla terbiyesizliklerin ulaştığı nokta haddini aştı.

"YATTIĞIM YERDEN PARA KAZANMAK AMACINDA OLSAYDIM.."
Yattığım yerden para kazanmak amacında olsaydım; ne sezon başı tarihte görülmemiş indirim yapar ne de devre arasında 2.5 yıllık garanti ücretimden vazgeçerek ayrılmak istediğimi yönetim kuruluna iletirdim. Evet haklılar Türk futboluna hangi kural gelir ya da giderse 10 yıl daha oynamaya devam edeceğim Özetle, şu sıralarda bazı futbol yorumcularının adımı geçirerek tartıştığı yabancı oyuncu sınırlaması benim ilgilendiğim bir konu değildir.