Yeni Malatyaspor ilk transferini yaptı | Jody Lukoki resmen açıklandı

Süper Lig ekiplerinden BtcTurk Yeni Malatyaspor, yeni sezonun ilk transferini açıkladı... Yeni Malatyaspor'dan açıklamaya göre sarı -siyahlılar, Bulgaristan takımlarından Ludogorets’in 28 yaşındaki Kongolu forveti Jody Lukoki’yi renklerine bağladı. Peki Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Jody Lukoki kimdir? İşte detaylar.

Giriş Tarihi 09 Temmuz 2020, 15:06 Güncelleme 09 Temmuz 2020, 15:06
Yeni Malatyaspor ilk transferini yaptı | Jody Lukoki resmen açıklandı

İÇİNDEKİLER

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Bulgaristan ligi takımlarından Ludogorets'in 28 yaşındaki Kongolu oyuncusu Jody Lukoki ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni Malatyaspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada,

Kulübümüz, Bulgaristan ligi takımlarından Ludogorets'in 28 yaşındaki Kongolu oyuncusu Jody Lukoki ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Büyük camiamıza hayırlı olsun

ifadelerine yer verildi.

JODY LUKOKI KİMDİR?

15 Kasım 1992 Demokratik Kongo Kinshasa doğumlu olan Lukoki, sağ kanat ve sol kanat oynayabiliyor. Ayrıca zaman zaman forvette oynayabilen Lukoki sağ ayağını kullanıyor.

Ajax'ın keşiflerinden biri olan Lukoki, 2014 yılında 500 bin Euro karşılığında PEC Zwolle'e transfer oldu. Bulgar ekibi Ludogorets ise 2015 yılında 1 milyon Euro ödeyerek yıldız adayını kadrosuna kattı.

Yıldız futbolcu Ludogorets formasıyla 140 maça çıktı ve 35 gol atma başarısı gösterdi. Lukoki bu sezonun ilk yarısında ise 25 maçta 10 gol atarak dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Lukoki sadece Avrupa Ligi'nde 5 gol atma başarısı gösterdi.