Zirveye sımsıkı sarıldı! Lider Başakşehir Antalyaspor’u deplasmanda devirdi

Visca, Mahmut ve Aleksic gibi eksikleri olan Başakşehir Antalya’da iki golle sevindi. Başakşehir’in golleri Demba Ba ve Elia’dan geldi. Lider, Trabzonspor ile farkı 5’e yükseltti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Temmuz 2020 Güncelleme 05 Temmuz 2020, 06:57
Zirveye sımsıkı sarıldı! Lider Başakşehir Antalyaspor’u deplasmanda devirdi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de lider Başakşehir, Antalya'yı deplasmanda yıktı: 0-2... 9. dakikada Antalyalı Sinan Gümüş'ün ceza sahası içinden vuruşunda son anda araya Clichy girdi. 30'da ceza sahası dışında topla buluşan Demba Ba'nın vuruşu üstten auta gitti. 42'de Crivelli bu kez çerçeveyi tutturamadı.

JAHOVİC İLE GOLE YAKLAŞTILAR
45+4'te Antalyaspor gole çok yaklaştı. Topu ceza sahası içinde önünde bulan Jahovic'in sert şutunda top yandan auta gitti. 49'da Caiçara'nın ortasına kale dibinde kimse dokunamadı.


İRFAN CAN'IN ŞUTUNU ÇIKARDI
50'de İrfan Can'ın sert şutunu Boffin çıkardı. 60'ta Başakşehirli Crivelli'nin kafa vuruşu üstten az farkla auta gitti. 71'de Demba Ba şık bir vuruşla takımını öne geçirdi: 0-1.

VEYSEL'İ GEÇİP GOLÜNÜ ATTI
90+3'te Crivelli bomboş pozisyonda topu dışarı attı. 90+6'da Başakşehir 2. golü buldu. Crivelli'nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan Elia topu ağlara göndermeyi başardı: 0-2.


JAHOVİC'TEN HAKEME TEPKİ
Antalyasporlu Jahovic, Podolski'nin sakatlandığı pozissyon sonrası hakemin korner esnasında değişikliğe izin vermemesine ve ardından Başakşehir'in golünün gelmesi sebebiyle hakeme uzun süre itiraz etti.


KADER ADAMI POLDİ!
Demba Ba'nın golünden 1 dakika önce Antalyaspor'un Alman yıldızı Podolski, Başakşehir savunmasını az adamla yakaladı. Tam golü bulacakken sakatlandı ve topu bıraktı. Pozisyonun devamında Başakşehir golü buldu.