Galatasaray'dan 'can' yakacak hamle! Terim, İrfan Can Kahveci'yi istiyor...

Fenerbahçe’nin transferi için yoğun çaba sarfettiği İrfan Can Kahveci için Galatasaray’dan hamle geldi. Fatih Terim’in yönetime “Mutlaka alınmalı” dediği bildirildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Temmuz 2020 Güncelleme 04 Temmuz 2020, 06:52
Galatasaray’dan ’can’ yakacak hamle! Terim, İrfan Can Kahveci’yi istiyor...

İÇİNDEKİLER



Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezon planlamasını yaptığı kadroda çok önemli bir yere sahip olan Başakşehirli İrfan Can Kahveci için Sarı- Lacivertlileri kızdıracak bir hamle geldi. Galatasaray, milli orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.


TERİM: MUTLAKA ALINMALI
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, İrfan Can için "Mutlaka alınmasını istiyorum. Alınırsa orta sahada hiçbir problem kalmaz" şeklinde yönetime rapor verdiği öğrenildi.


FENER'İN İŞİ ARTIK DAHA ZOR
Terim'in bu raporu sonrasında Galatasaray yönetiminin harekete geçmesi Fenerbahçeli kurmayları zor durumda bıraktı. Zaten ciddi bir maliyeti olan oyuncu daha da pahalı bir hale gelecek.


ASLAN MERT HAKAN'I UNUTMADI
Sarı-kırmızılı kulübe yakın kaynaklar, Galatasaray yönetiminin Mert Hakan Yandaş'ın rövanşını almak istediği ve bu yüzden Terim'in talebine yeşil ışık yaktığını ifade ediyorlar.


4 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR
Son 2 sezonda büyük bir çıkış yakalayan İrfan Can'ın sözleşmesi sezon başında 5 yıl daha uzatılmıştı. İrfan Can'a yurt dışından da teklifler olduğu belirtiliyor.