Her şey seçilene kadarmış! Ali Koç vaat ettiği sözleri şimdi tek tek inkar ediyor...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un çıktığı bir programda “Ben şampiyonluk sözü vermedim” dedi... Akıllara seçimi kazanmadan önce verdiği sözler geldi. Herkesin gurur duyacağı, taraftarın başını dik tutacağı bir takım sözü veren Koç'a taraftarlar büyük tepki gösteriyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Temmuz 2020 Güncelleme 03 Temmuz 2020, 06:59
Her şey seçilene kadarmış! Ali Koç vaat ettiği sözleri şimdi tek tek inkar ediyor...

İÇİNDEKİLER



Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un önceki gece bir tv kanalında yaptığı konuşmanın yankıları hala devam ediyor. Başkan Koç'un sözleri sonrası hayal kırıklığı yaşayan sarı-lacivertli taraftarlar sanal alemi bombardımana tuttu. Koç'un konuşmalarının seçimden önceki sözleriyle hiç alakası yoktu.



HANİ GURUR DUYACAKTIK...
Ali Koç, Yıldırım ile yaptığı seçim yarışı sırasında "Herkesin gurur duyacağı, her yıl Avrupa'da başarılı olacak bir takım kuracağız" demişti. Ancak kadronun yetersizliği herkesin ortak fikri.



BAYRAKLAR EVLERDE KALDI!
Başkan Koç, "Bayrakları hazırlayın. Bundan sonra başımız dik yürüyeceğiz", "Mutlu olmaya övünmeye gurur duymaya hazır olun. Hayallerini gerçekleştireceğiz" demişti. Hiçbiri olmadı.



KÜME DÜŞMENİN EŞİĞİNE GELDİK
Fenerbahçeli
taraftarlar, "Şampiyonluk sözü vermedim demek sorumluluktan kaçmaktır. F.Bahçeli'nin başı dik değil. Şampiyon olamadığımız gibi 1. Lig'in kıyısından döndük" dediler.