Fenerbahçe’den çifte bomba! Hedef Kaan Ayhan ve Kenan Karaman transferlerini bitirmek

Fenerbahçe, Düsseldorf'un küme düşmesiyle Kenan Karaman'dan sonra Kaan Ayhan'ı da transfer listesine aldı. İki futbolcunun da transferi için Alman ekibiyle temasların kısa süre içinde başlatılması kararlaştırıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Haziran 2020 Güncelleme 30 Haziran 2020, 07:02
Fenerbahçe’den çifte bomba! Hedef Kaan Ayhan ve Kenan Karaman transferlerini bitirmek

İÇİNDEKİLER




Fener, gözünü Düsseldorf'un yıldızları Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'a dikti. Kenan'ı bir süredir izleyen Fener, Düsseldorf'un küme düşmesiyle Kaan'ı da listeye ekledi.


FENER İKİSİ İÇİN DE ISRARCI
F.Bahçe,
stoper, sağ bek ve orta sahada görev yapabilen Kaan Ayhan için şartları zorlama kararı aldı. Kenan için daha önce ön görüşme yapan yönetim, iki oyuncu için de ısrarcı.


DÜSSELDORF'TAN AYRILACAKLAR
Kaan ve Kenan için Fener'in en büyük kozu ise iki oyuncunun da Düsseldorf'tan ayrılmak istemesi. Sarı-Lacivertliler, bu durumu bonservis pazarlığında da fırsata çevirmek istiyor.


KENAN'IN ÇIKIŞ MADDESİ VAR
Fenerbahçe'yi Kaan Ayhan için çetin bir pazarlık beklerken, golcü oyuncu Kenan Karaman'ın ise sözleşmesinde, "Takımı küme düşerse 2 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi bulunuyor.


A MİLLİ TAKIM'IN GÖZDESİ
Kaan Ayhan, gösterdiği performansla A Milli Takımımız'ın değişmez isimleri arasına girmeyi başardı. Kaan, EURO 2020 Elemeleri'nde 3 gol atmıştı.