Galatasaray'dan Florin Andone ve Fernando Muslera hakkında son dakika açıklaması

Galatasaray'ın Süper Lig'in 27.haftasında Çaykur Rizespor deplasmanında oynadığı maçta Florin Andone ve Fernando Muslera sakatlanmıştı. Galatasaray, Rizespor ile oynadıkları maçta sakatlanan Muslera ve Andone için resmi siteden bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Florin Andone'nin son durumu ve Muslera'nın ameliyat tarihi belirtildi.

Giriş Tarihi 15 Haziran 2020, 14:22 Güncelleme 15 Haziran 2020, 14:37
Galatasaray’dan Florin Andone ve Fernando Muslera hakkında son dakika açıklaması

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, Süper Lig'in 27. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olmuş ve mücadele 2-0'lık mağlubiyetle sonuçlanmıştı. Sarı kırmızılıların tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, mücadelede sakatlanarak oyundan çıkmış ve ambulans ile hastaneye kaldırılmıştı.

ÜST ÜSTE SAKATLIKLAR

Galatasaray, Çaykur Rizespor deplasmanında Fernando Muslera'nın ardından Florin Andone'yi de kaybetti.

İkinci yarının başında Ahmet Çalık'ın yerine oyuna giren Rumen futbolcu, 70. dakikada rakip ceza alanında gol ararken, Çaykur Rizespor kalecisi Tarık'ın üstüne düşmesi üzerine sağ ayağından sakatlandı.

Bir süre acı içinde yerde yatan Andone, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından 72. dakikada sedyeyle saha kenarına çıkarıldı.

AMELİYAT TARİHİ BELLİ OLDU

Galatasaray Süper Lig'in 27. maçında sakatlanan Muslera ve Florin Andone'nin durumuyla ilgili açıklamada bulundu. Tecrübeli file bekçinin yarın sabah ameliyat olacağı açıklandı. İşte Galatasaray'dan yapılan o açıklama:

Oyuncumuz Florin Andone'nin yapılan MR tetkikleri sonucu; sağ dizde darbeye bağlı ileri esneme sonucu iç yan bağında tama yakın, ön çapraz bağında ise kısmi yırtık tespit edilmiştir. Tedavisinin detayları oyuncunun sözleşmeli olduğu Brighton Kulübü ile yapılacak olan istişare sonrası planlanacaktır.

Tibia ve fibula kırığı teşhis edilerek bugün ön hazırlıkları yapılan oyuncumuz Fernando Muslera'nın ameliyatı ise yarın sabah gerçekleşecektir.